31 de març, el Dia Mundial del Backup

Hi ha dies mundials per a tot, doncs el dia 31 de març és el Dia Mundial del Backup. Un dia per pensar amb les imprescindibles copies de seguretat i valorar realment lo importants que poden arribar a ser per a les nostres vides digitals.

L’origen d’aquest dia, tal com en alguns mitjans s’explica, no va ser promogut per cap empresa (Maxtor, que posteriorment va ser adquirida per Seagate). Va ser degut a una iniciativa popular que va sorgir mitjançant un post “geek” a la web de Reddit que va tenir molta repercussió. El moviment va sorgir concretament l’any 2011 i el dia escollit va ser el 31 de març fent broma amb el “April Fools’ Day”.

Segons el moviment WorldBackupDay.com amb més de 72.000 mencions als mitjans i més de 500.000 visitants a la seva web només el dia 31 de març, Worldbackupday ja és un dels dies relacionats amb la tecnologia més grans del món.

Segons dades del moviment del dia mundial del backup:

El 30% de les persones

mai ha fet una copia de seguretat

113 mòbils

es perden o roben cada minut

El 29% dels desastres

son accidentals

1 de cada 10 ordinadors

es infectat amb un virus cada mes

Aquestes dades ens han de fer agafar consciencia de la importància i la obligatorietat de disposar d’un bon sistema de backup, que sigui eficient i automàtic per a no fer-nos perdre temps i lo més important, que sigui segur i amb el cas de necessitat, puguem restaurar totes les dades perdudes. Complir tot això és el propòsit amb el que s’han concebut el backups.

Infordisa som coneixedors d’aquestes necessitats, per aquest motiu us posem a disposició vostre totes les solucions de backup on-site i off-site preparades per reaccionar en cas de desastre.

Per a dur a terme correctament els Backups s’han de dominar les 3 Cs (Capacitat, Cost i Complexitat). Aquests són els reptes més importants que presenta un sistema de còpies de seguretat. Tenir controlats aquests aspectes és clau per garantir la seguretat de l’empresa i la disponibilitat de les dades en cas de desastre.

Coneix totes les nostres solucions del backup professional d’Infordisa:

Si tens qualsevol dubte de com podem millorar el teu sistema de backup, consulta’ns, t’informarem sense cap compromís. Evita la pèrdua d’informació amb un bon backup.

Contacta amb nosaltres

Imatge de Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: