Ja coneixes el redisseny de les icones Office de la mà de Microsoft?

A continuació us presentem un article molt interessant publicat per Xataka, on descobrim el redisseny realitzat per Microsoft amb les icones d’Office.

Noves Icones Office amb un nou llenguatge de disseny més net, modern i atractiu.

Les icones de Microsoft Office van van ser redissenyades per última vegada al 2013. Ara, després de l’arribada de Windows 10 i el seu nou llenguatge de disseny, conegut com Fluent Design, la companyia ha decidit actualitzar les icones de les famoses aplicacions que integren  ofimàtica.
Amb aquest canvi, i segons la mateixa Microsoft, es busca que Office reflecteixi el seu nou caràcter col·laboratiu i de multiplaforma, amb el que busca crear un segell d’identitat més enllà de Windows i que sigui reconegut tant en Mac, com iOS i Android.

Microsoft rediseña los iconos de Office con su nuevo lenguaje de diseño más limpio, moderno y atractivo

Office ja no és només de Windows

Adoptant el tan de moda “dissenyo pla”, l’equip de disseny de Microsoft va fer que cada icona ressaltés en dues capes: una per a la lletra, que és la identitat de l’aplicació al costat del seu color; i una altra per al fons, que emfatitza de forma senzilla en què consisteix la tasca d’aquesta aplicació. Les úniques excepcions són el cas de OneDrive, que manté la forma d’un núvol, i Skype, on la seva famosa ‘S’ acapara tota l’atenció.
Jon Friedman, director de disseny de Microsoft, explica que amb això es permet “mantenir la familiaritat i al mateix temps emfatitzar la simplicitat quan estem dins de l’aplicació”. L’interessant de tot, és que el canvi, donen aire fresc a les icones, i aquestes són familiars i fàcils de reconèixer.

Com a curiositat, ‘Jaws’ Novet destaca el fet que Microsoft va eliminar la lletra ‘L’ a l’anterior redisseny de 2013 de la icona d’Excel, que servia com a complement a la ‘X’ i ajudava amb la pronunciació (en anglès) ‘XL’ = ‘Excel’. Sembla ser que la ‘L’ no tornarà mai més.

Cal destacar que aquest redisseny només contempla les icones de la suite i no la seva interfície, almenys de moment, per la qual cosa Office 2019 no tindrà cap canvi més enllà de les icones, el canvi de les quals es començarà a veure els propers dies en totes les plataformes on està disponible Office.
Un canvi que, segons Microsoft, “busca dissenys humans que emfatitzin en el context i reflecteixin la velocitat de la vida moderna”.
Microsoft Office Nuevos Iconos 1Microsoft Office Nuevos Iconos 2Microsoft Office Nuevos Iconos 5Microsoft Office Nuevos Iconos 3Microsoft Office Nuevos Iconos 6

Si vols llegir l’article complet de Xataka, pots fer-ho a aquí.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Infordisa

Infordisa

Departament de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últimes publicacions al Instagram: