Microsoft Inspire 2023: novetats amb la IA

Microsoft Inspire 2023 és un esdeveniment global per als partners de Microsoft, i aquest any l’esdeveniment s’ha centrat en les oportunitats que presenta la intel·ligència artificial (IA) per al canal de partners. Microsoft ha anunciat una sèrie de noves solucions i serveis impulsats per l’IA per als partners, incloses:

  • El programa de partners de Microsoft AI Cloud, que proporciona als partners els recursos i la formació que necessiten per construir i vendre solucions d’IA.
  • L’accelerador de clients Microsoft AI, que ajuda els partners a accelerar l’adopció de l’IA pels seus clients.
  • L’ecosistema de partners Microsoft AI, que connecta els partners amb altres organitzacions que utilitzen l’IA.

Microsoft també ha anunciat una sèrie de noves funcions impulsades per l’IA per als seus productes, incloses la capacitat d’utilitzar la IA:

  • Per crear recomanacions personalitzades a Microsoft Teams.
  • Per traduir documents en temps real a Microsoft Office.
  • Per detectar i respondre a les amenaces a Microsoft Azure.

Novetats i llançaments

Pel que fa a les novetats, Microsoft ha donat a conèixer Bing Chat Enterprise, dissenyat especialment per a empreses, a les que ofereix una solució de xat per a la feina potenciada per IA i que compta amb tota la seguretat i protecció de dades que Microsoft ofereix als seus clients empresarials. El que entra -i el que surt- de l’organització roman protegit, donant als clients accés gestionat a millors respostes, més eficiència i noves maneres de ser creatius.

També durant la conferència Inspire 2023 Microsoft ha anunciat les tarifes de Microsoft 365 Copilot. Estarà disponible per als clients de Microsoft 365 E3, E5, Business Standard i Business Premium per 30 dòlars al mes per usuari, una vegada estigui disponible de forma general. Aquesta eina proporciona respostes més precises, rellevants i útils, basades en dades empresarials com ara documents, correus electrònics, calendaris, xats, reunions i contactes. Ho aconsegueix en combinar aquestes dades amb el context de treball de cada usuari com ara una reunió en curs, els correus electrònics intercanviats sobre un tema específic o les converses realitzades durant la setmana.

A més, potencia la creativitat a Word, analitza dades a Excel, facilita el disseny de presentacions a PowerPoint, organitza la safata d’entrada d’Outlook o resumeix reunions a Teams (fins i tot si no s’ha assistit), entre d’altres.

A Microsoft Inspire 2023, Satya Nadella (director general de Microsoft) va compartir el següent vídeo sobre la missió de Microsoft i la nova era de la IA.

Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: