Google Bard ja està disponible a Europa

Google ha hagut de fer diferents modificacions en matèria de privadesa per intentar complir amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) i adaptar-se a les exigències de la legislació europea.

Tres mesos després del seu llançament, Google presenta la major actualització fins a la data de la seva intel·ligència artificial connectada a internet i aprofita per introduir les mesures necessàries en privadesa amb què adaptar-se als requisits de la Unió Europea.

La IA de Google ja és accessible a Espanya. Google Bard ja es pot provar al nostre país i traduït completament a l’espanyol, (també pot escriure amb català). 

L’alternativa al Chat GPT

Google Bard és un chatbot basat en IA que va ser anunciat per primera vegada el maig del 2023. Des d’aleshores, s’ha expandit a més de 230 països i territoris, i està disponible en 46 idiomes. Bard pot llegir i escriure text, traduir idiomes, escriure diferents tipus de contingut creatiu i respondre a les teves preguntes de forma informativa.

Una de les característiques clau de Bard és la seva capacitat de llegir respostes en veu alta. Això ho fa ideal per a persones amb discapacitat visual o auditiva. Bard també ofereix una varietat de funcions per compartir respostes amb d’altres, com exportar a documents, enviar per correu electrònic i crear enllaços públics.

A diferencia de Chat GPT, Google Bard inclou la capacitat de generar respostes amb imatges i la capacitat de crear carpetes per organitzar les converses.

La capacitat de cambiar el to de les respostes també és present com en el Chat GPT.

En general, Google Bard és una eina poderosa que pot ser utilitzada per persones de totes les edats i habilitats. És gratis d’usar i des de ja també està disponible a España.

Et llistem alguns exemples de com es pot utilitzar Google Bard:

  1. Pots fer servir Bard per aprendre sobre nous temes. Per exemple, pots demanar-li que et resumeixi un article de notícies o que et doni informació sobre un tema històric.
  2. Pots fer servir Bard per traduir idiomes. Per exemple, pots demanar-li que tradueixi un document de l’anglès a l’espanyol o viceversa.
  3. Pots fer servir Bard per escriure diferents tipus de contingut creatiu. Per exemple, pots demanar-li que escrigui un poema, una història o un guió.
  4. Pots fer servir Bard per respondre a les teves preguntes de forma informativa. Per exemple, pots demanar-li que et doni informació sobre un esdeveniment actual o que t’ajudi amb una tasca escolar.

Que és Google Bard?

Amb el prompt: “em pots explicar que és Google Bard?”, aquesta IA ha respost:

Google Bard és un model de llenguatge gran (LLM) desenvolupat per Google AI. És un model de llenguatge generatiu, que significa que pot generar text, traduir idiomes, escriure diferents tipus de contingut creatiu i respondre a les vostres preguntes de manera informativa.

Bard encara està en desenvolupament, però ha après a realitzar molts tipus de tasques, incloent-hi:

    • Intentaré seguir les vostres instruccions i completar les vostres sol·licituds de manera reflexiva.
    • Utilitzaré els meus coneixements per respondre a les vostres preguntes de manera exhaustiva i informativa, fins i tot si són obertes, desafiants o estranyes.
    • Generaré diferents formats de text creatiu de contingut de text, com ara poemes, codi, guions, peces musicals, correu electrònic, cartes, etc. Intentaré complir tots els vostres requisits.

Bard encara està aprenent, però té el potencial de ser una eina poderosa per a la comunicació, l’educació i l’entreteniment.

Disposem de més informació sobre Bard a les FAQs de Google. De ben segur que aquesta eina tecnològica tindrà un gran impacte en les nostres vides.

Imatge de Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: