Google farà neteja a partir de l’1 de desembre

Google eliminarà totes les comptes d’usuari que no hagin registrat un inici de sessió en els últims dos anys a partir de l’1 de desembre de 2023. Per evitar que això passi, els usuaris han d’iniciar sessió a la seva compte almenys una vegada abans d’aquesta data.

Aquesta neteja es realitza per protegir la seguretat dels usuaris. Les comptes inactives tenen menys probabilitats de tenir configurada la verificació en dos passos, cosa que les fa més vulnerables als atacs informàtics.

La neteja no s’aplica a:

  • Comptes professionals.
  • Comptes amb canals, vídeos o comentaris de YouTube
  • Comptes que tinguin una targeta regal amb saldo o una aplicació publicada en una botiga d’aplicacions.

Com salvar un compte inactiu de la neteja de Google?

Segueix aquest consells per evitar que la teva compte sigui eliminada:

  • Inicia sessió a la teva compte de Google almenys una vegada cada dos anys.
  • Activa la verificació en dos passos per augmentar la seguretat de la teva compte.
  • Si no vas a utilitzar la teva compte durant un temps, canvia la contrasenya perquè sigui més segura.
Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: