Nou Windows 365

El sistema operatiu al núvol

Després d’una pandèmia molts de nosaltres hem adoptat nous hàbits. La mobilitat a la feina ha estat una constant i Microsoft vol satisfer aquesta necessitat.

Ara més que mai, es necessita treballar des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu, són els requisits indispensables per tenir èxit en el teletreball.

Aquest proper 2 d’agost, Windows 365 estarà Windows 365 ja està disponible per a les empreses. Aquest nou sistema operatiu serà multi dispositiu, això vol dir que es podrà executar amb un mòbil Android, iPhone, ordinador PC o en un Mac d’Apple. En definitiva, en qualsevol dispositiu que disposi d’un navegador web.

Windows 365 es basa en els principis de Zero Trust amb l’objectiu d’evitar possibles riscos. Per això, emmagatzema la informació en el núvol, no en el dispositiu.

També farà servir la tecnologia Azure Virtual Desktop i incorporarà anàlisi de l’estat de connexió de la xarxa i el servei Watchdog que realitzarà una diagnosi continuada per aconseguir un funcionament adequat i així evitar errors i possibles problemes de rendiment.

Les empreses podran escollir la mida de Windows en el núvol que millor s’adapti a les seves necessitats. El preu no ha estat anunciat per part de Windows però anirà en funció del nombre d’usuaris. De moment s’han indicat que hi haurà dues opcions, la Windows 365 Business i la Windows 365 Enterprise. Encara no s’ha presentat una versió per a usuaris en general.

Amb el nou Windows 365 es millorarà la seguretat dels equips. Des d’un dispositiu personal o de treball es podrà accedir via navegador a Windows, el que suposarà també acabar amb els problemes de compatibilitat i evitar possibles bretxes de seguretat generada per l’ús de dispositiu personals.

El futur ja és aquí. Des d’Infordisa estarem encantats d’oferir-te assessorament cap al nou sistema operatiu Windows 365 i quina és la millor opció.

Sol·licita la teva demo

Contacta amb nosaltres

Imatge de Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: