Que és el Microsoft 365 Copilot?

Es tracta d’un nou component que aprofita la potència de ChatGPT i s’integra amb les diferents aplicacions i serveis de Microsoft 365.

Ahir, Microsoft va anunciar la nova eina, Microsoft 365 Copilot, que pretén ser el teu copilot per a la feina.

Copilot combina la potència dels grans models d’idioma (LLM) amb les vostres dades a Microsoft Graph (el vostre calendari, correus electrònics, xats, documents, reunions i molt més) i les aplicacions de Microsoft 365 per convertir les vostres paraules en l’eina de productivitat més potent creat fins ara. Tot això amb un entorn segur i privat per a totes les dades de l’empresa.

"Ara mateix, dediquem massa temps a la feina laboriosa i massa poc temps i energia a la feina que encén la nostra creativitat i desperta alegria"
Microsoft

Copilot s’integra a Microsoft 365 de dues maneres. Funciona al vostre costat, incrustat a les aplicacions de Microsoft 365 que feu servir cada dia (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams i més) per alliberar la creativitat, desbloquejar la productivitat i les habilitats de nivell superior.

També s’ha anunciat una experiència completament nova: Business Chat. El xat empresarial funciona amb el LLM, les aplicacions de Microsoft 365 i les vostres dades (el vostre calendari, correus electrònics, xats, documents, reunions i contactes) per fer coses que mai abans no heu pogut fer. Podeu donar-li indicacions en llenguatge natural com “explicar al meu equip com hem actualitzat l’estratègia del producte” i generar una actualització d’estat basada en les reunions, correus electrònics i fils de xat.

Copilot es pot utilitzar des de totes les aplicacions de l’Office:

Word

Aquí es pot encarregar, per exemple, d’escriure esborranys de documents basats en altres fitxers de les nostres dades. També s’encarrega d’editar (fins i tot reescrivint parts de DOC) o resumir documents per estalviar temps. Un exemple de la seva aplicació seria dir a Copilot: “fes que el tercer paràgraf més concís i canvia el to del document perquè sigui més informal“.

Clica per veure l'animació

Excel

És capaç d’extreure informes d’aquestes dades perquè us preguntem coses sobre aquesta informació en llenguatge natural. Podeu revelar correlacions, proposar escenaris hipotètics o suggerir noves fórmules. Podríem per exemple demanar-li que ens donés un resum de les vendes per tipus i canal i inserir-hi una taula.

Clica per veure l'animació

Powerpoint

Amb Copilot es poden transformar documents escrits en diapositives i fins i tot incloure les notes d’un esdeveniment a partir del qual es genera aquesta presentació a cada diapositiva. Un exemple de la seva aplicació: “reforma aquests tres punts en tres columnes, cadascuna amb una imatge”.

Clica per veure l'animació

Outlook

Aquí aquest copilot pot resumir fils de converses de diferents correus o crear esborranys de respostes de forma automàtica. També podríem encarregar-li per exemple “invitar a tothom a una reunió informal per parlar de nous llançaments dijous al migdia esmentant que s’oferirà un petit còctel”.

Clica per veure l'animació

Teams

Copilot pot transcriure reunions, recordar detalls que et pots haver perdut si vas arribar tard, o resumir la reunió i generar un informe sobre el que s’ha debatut. També és capaç de preparar els punts que heu de tractar en una reunió a partir de documents previs que us indiqueu

Quan podrem utilitzar Microsoft 365 Copilot?

El nou assistent d’intel·ligència artificial encara està implantant-se en una beta tancada. De fet, a Microsoft parlen d’una prova preliminar amb 20 clients —8 de la llista Fortune 500—. A partir d’aquí Microsoft indica que expandiran aquesta versió preliminar més clients “en els propers mesos”.

Quan costarà el Microsoft 365 Copilot?

No s’han donat dades sobre el preu que tindrà Copilot, i només indiquen que el cost d’aquestes opcions es comunicarà juntament amb més detalls també “els propers mesos”. La revolució de la productivitat no estarà aparentment inclosa a la subscripció normal de Microsoft 365, i probablement obligui a pagar un extra per poder accedir a aquestes opcions.

Us compartim una llista de vídeos recents que demostren el potencial de Microsoft 365 Copilot:

El potencial de la IA aplicada a l’entorn empresarial sembla no tenir límits i creiem que aquesta serà una revolució. Infordisa com a consultoria tecnològica capdavantera us volem ajudar a formar-ne part. 😁👍

Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: