Què és SimpliVity?

Molts de vosaltres, segurament, ja comenceu a escoltar pels passadissos dels departaments IT comentaris sobre la hiperconvergència, l’emmagatzematge virtual, SimpliVity, etc. No obstant això, no tots teniu clar que és tot això. En anteriors entrades al bloc, hem parlat sobre què és la hiperconvergència i que és l’emmagatzematge virtual.
Avui ens toca parlar sobre què és realment SimpliVity.

800x500_simplivity

Què és SimpliVity?

SimpliVity és una companyia nord-americana creada el 2009 amb la visió de simplificar els centres de dades amb una solució d’arquitectura x86, unificant diverses tecnologies disponibles al mercat (computació, emmagatzematge, deduplicació, compressió, Backups, Optimitzador WAN, Flash Cache, etc). SimpliVity encara va més enllà: dissenya una solució empresarial capaç d’oferir una alta protecció de dades, replicació de servidors i centre de dades de contingència a un cost realment competitiu.

La solució de SimpliVity

Si analitzem una mica més, trobem que SimpliVity basa la seva solució en el seu producte Omnistack. Omnistack és una capa de virtualització de dades que s’integra entre el maquinari físic d’una màquina tradicional x86 i l’hipervisor ESX de VMware. Aquesta capa intermèdia, es recolza en una potent targeta acceleradora PCI anomenada Omnistack Accelerator Card, la qual ha estat dissenyada de principi a fi per SimpliVity. El seu únic objectiu és realitzar tota la càrrega de treball computacional de deduplicació, compressió i optimització de dades, eliminant per complet el gran impacte que totes aquestes funcions realitzarien sobre els nodes.

Us convido a llegir l’article sobre Deduplicació i Compressió de dades i l’impacte que aquests tenen en les nostres màquines.

La solució de SimpliVity es basa en: 1 node de 2U amb discos SSD, discos HDD, 1 o 2 CPU Xeon E5 2600, RAM, la targeta Acceleradora OMNISTACK (juntament el programari pertinent) i un hipervisor (fins al moment Vmware, i en 2017 Hyper-V i OpenStack).
Simplivity hardware

Com s’adquireix?

Aquesta solució podem adquirir-la mitjançant un appliance propi de SimpliVity (basat en components DELL), anomenat Omnicube, o mitjançant les aliances amb Cisco i Lenovo, els quals adquirim el maquinari CISCO UCS o SYSTEM X3650 de Lenovo i li incorporem la targeta acceleradora Omnistack (d’això s’encarrega el partner), obtenint una solució idèntica a Omnicube completament certificada per SimpliVity.
a1a2

Els nodes i les seves funcions

Finalment, cal dir que des de la solució més petita fins a la solució més gran, tots els nodes ofereixen les mateixes funcions (deduplicació, compressió, optimització, backup, etc.). Totes aquestes funcionalitats estan completament integrades sobre el vCenter de VMware (no es necessiten llicències extra), de manera que tota la gestió de SimpliVity es realitza de forma global i unificada mitjançant vCenter, simplificant enormement la gestió del nostre datacenter.

Per què s’anomena <<SimpliVity>>?

SimpliVity prové de la unificació de dos conceptes: SIMPLICITY (simplicitat) i VELOCITY (velocitat).
Vols rebre més informació sobre com la teva empresa pot beneficiar-se de SimpliVity?
 

Infordisa

Infordisa

Departament de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Altres publicacions que et poden interessar