Subvencions d’emprenedoria femenina al sector digital

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de Catalunya ha anunciat la convocatòria d’ajuts per impulsar l’emprenedoria i el lideratge femení en l’àmbit digital.

Fins al 23 d’abril es podran presentar les sol·licituds per demanar aquestes subvencions, promogudes pel Departament de Polítiques Digitals en el marc del Pla DonaTIC.

S’atorgaran ajuts d’entre 15.000 i 35.000 € fins a esgotar el pressupost total de la convocatòria, que és de 500.000 €

Les empreses que vulguin optar a les subvencions hauran de lliurar una memòria que s’ajusti als criteris de valoració establerts al punt 10 de les bases reguladores.

Requisits mínims

Les empreses que vulguin optar a aquests ajuts han de complir uns requisits mínims, tant pel que fa als seus equips fundadors i directius com a les característiques de l’empresa:

  • Requisits pel que fa als equips. Tenir una dona o més dones a l’equip fundador. Ha de ser una persona física amb participació accionarial a l’empresa (un mínim d’un 50% de la companyia en accions escripturades) i que desenvolupi alguna àrea de responsabilitat a la companyia.

    No cal que aquesta dona ocupi la posició de CEO però sí que ha de formar part de l’equip directiu de l’empresa. Així mateix, és necessari que l’equip fundador estigui compromès amb el creixement de l’empresa i dediqui la major part del temps de treball a l’empresa.

  • Requisits pel que fa a l’empresa. Ser una companyia amb potencial de creixement i de base tecnològica establerta a Catalunya, amb més d’un any i menys de 3 anys de vida des de la seva constitució (respecte a la data de publicació de la convocatòria).

    Estar constituïda segons alguna de les formes jurídiques següents: societat de responsabilitat limitada, societat anònima, societat laboral o societat cooperativa.

Més informació sobre les bases, la convocatòria i com accedir al tràmit per presentar les sol·licituds aquí.

Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: