Per què no utilitzar contrasenyes?

El 15 de setembre de 2021, Microsoft va començar a implementar el sistema de l’inici de sessió sense contrasenyes. Al SOC.Infordisa, en el seu dia, ja vam informar de com “Microsoft elimina les contrasenyes ”.

En aquest post t’expliquem els motius per a implementar aquest sistema d’autenticació, és a dir, per què no hauràs d’utilitzar més les contrasenyes.

Sabies que el 90% de les contrasenyes són vulnerables?

Les contrasenyes s’estan convertint en una relíquia del passat. L’ús de contrasenyes ens fa cada vegada més vulnerables a mesura que ens tornem més predictibles en generar-les.

Intentar combatre això amb actualitzacions freqüents fa més difícil ser productiu, augmenta els costos de manteniment elevats i a més no és suficient per combatre les amenaces de ciberseguretat.

Oblida’t de les contrasenyes i acomiada’t d’elles:

Inicieu sessió amb la vostra mirada o un toc. Ja no cal crear, emmagatzemar ni recordar contrasenyes.

Per què l’autenticació sense contrasenya?

Per distingir entre el propietari d’un compte i un possible pirata informàtic, les organitzacions han d’anar més enllà de l’ús de contrasenyes per a la seguretat i la protecció dels comptes.

El nucli de l’autenticació sense contrasenya és l’Autenticació Multifactor (MFA ).

Utilitza MFA sense contrasenya

S’obté una experiència d’autenticació familiar i senzilla amb la màxima seguretat del sector que funciona en un conjunt ampli de dispositius i serveis.

MFA redueix el risc un 99,9%

El treball a distància sestà convertint en una cosa normal i els equips de TI necessiten una varietat d’opcions de MFA per satisfer les necessitats de l’empresa i dels usuaris.

Accés més segur

És imprescindible que els equips de seguretat ofereixin una experiència d’usuari fluida alhora que equilibren les postures de seguretat.

Millora encara més la seguretat d'inici de sessió

Elimina per sempre el robatori de contrasenyes amb el mètode d'autenticació més segur disponible al mercat. Consulta’ns com pots implementar-ho.

Com podem contactar amb tu?

Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Altres publicacions que et poden interessar