Telefònica compleix 100 anys de trajectòria

Avui celebrem un esdeveniment històric: Telefònica compleix 100 anys de trajectòria. Aquesta empresa ha estat un actor clau en l’evolució de les comunicacions i la informàtica, deixant una empremta significativa en la societat i la tecnologia.

El Centenari de Telefònica

Telefònica, fundada el 19 d’abril de 1924, ha estat pionera en diverses àrees:

 1. Xarxes de Telecomunicacions:
  Telefònica ha estat un dels principals proveïdors de serveis de telecomunicacions a nivell mundial. Des de les primeres línies telefòniques fins a les xarxes mòbils d’alta velocitat, l’empresa ha estat a la vanguardia de la connectivitat.

 2. Innovació Tecnològica:
  Telefònica ha impulsat la recerca i el desenvolupament en àrees com la fibra òptica, la telefonia mòbil i la banda ampla. La seva inversió en infraestructura ha estat fonamental per a la digitalització de molts països.

 3. Internacionalització:
  Telefònica ha estat una empresa global, expandint-se a Amèrica Llatina, Europa i altres regions. La seva presència internacional ha contribuït a la globalització de les comunicacions.

 4. Serveis Digitals:
  A més de les telecomunicacions, Telefònica ha ofert serveis digitals com la televisió per cable, la núvol i la ciberseguretat. Ha estat un agent de canvi en la manera com les persones consumeixen contingut i interactuen digitalment.

A Infordisa

El Futur

En aquest segon segle, Telefònica continua sent un jugador rellevant en la transformació digital. Amb la 5G, l’Internet de les Coses i altres tecnologies emergents, l’empresa està preparada per seguir connectant vides i imaginar el futur. A Infordisa estarem atents a tots els avenços per poder-los aplicar a l’entorn empresarial.

Per celebrar aquesta fita, podeu visitar el lloc web oficial del Centenari de Telefónica. Felicitats a Telefónica per aquests 100 anys d’impacte i innovació! 🎉📞🌐

Operadora de les empreses

Us recordem que a Infordisa Telecom som l’operadora de telefonia de les empreses  que s’adapta per complet a les vostres necessitats tècniques més exigents.

Treballem per a tot tipus d’empreses, ja siguin PIMEs o grans corporacions.

Imatge de Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: