VDI amb SimpliVity

Què és?

La tecnologia VDI (Virtual Desktop Infrastructure) resulta de la confluència de la tecnologia de virtualització de servidors, i la tecnologia d’escriptori remot. Encara que comparteix molt de totes dues, té les seves pròpies característiques, i per això, els seus propis productes i serveis associats.
VDI permet als clients simplificar l’administració i els costos a força de consolidar i centralitzar els escriptoris mentre ofereixen als usuaris finals la mobilitat i la llibertat per accedir a escriptoris virtuals en qualsevol moment, des de qualsevol lloc, en qualsevol dispositiu.

Principals desafiaments del VDI

  • Experiència de l’usuari. L’èxit o el fracàs d’un projecte VDI sovint depèn de l’experiència de l’usuari. Si l’usuari està ple de constants demores, interrupcions i pèrdua de dades, és probable que rebutgi la solució.
  • Retorn de la Inversió. Si el cost per lliurar una experiència d’usuari adequada és molt més que els retorns esperats, és probable que el projecte sigui considerat un fracàs a causa de la manca de retorn de la inversió. Els factors que contribueixen al ROI inclouen el cost inicial per escriptori, els costos operatius continus i els costos per expandir la infraestructura a mesura que augmenta la demanda.
  • Risc i complexitat del projecte. El viatge cap a la virtualització d’escriptoris pot ser descoratjador. Les solucions d’infraestructura tradicionals afegeixen aquesta complexitat en requerir múltiples productes, com servidors, SAN, emmagatzematge i programari de protecció de dades, amb múltiples punts d’administració, per tal de desplegar, administrar i protegir escriptoris virtuals.

Per què SimpliVity per VDI?

  • Proporciona l’experiència d’escriptori definitiva. SimpliVity ofereix un inigualable Login VSI per a una excel·lent experiència d’usuari final. La resiliència integrada, la còpia de seguretat i la recuperació de desastres mantenen les màquines funcionant sense interrupció.
  • Obtingui una economia superior. SimpliVity ofereix més escriptoris amb menys maquinari que qualsevol altre proveïdor de hiperconvergència, suporta fins a 250 escriptoris per node o més, sense sacrificar el rendiment o l’alta disponibilitat. Les empreses poden fins i tot connectar servidors existents amb capacitat de càlcul addicional, per augmentar el rendiment sense afegir costos.
  • Simplifica amb la hiperconvergència. SimpliVity facilita el lliurament d’un entorn de computació virtual que els encantarà als usuaris. La solució SimpliVity treu la complexitat de VDI convertint tots els serveis d’infraestructura i dades d’IT per a escriptoris virtuals en un sol bloc de construcció x86.
  • Escala a mesura que creix. L’enfocament de blocs de construcció de SimpliVity ajuda a alinear les inversions d’IT amb la demanda. Redueix el risc de mida permetent que les organitzacions comencin de forma petita i ràpidament escalin segons augmenta el nombre d’usuaris i escriptoris.

Mas escritorios simplivity vdi

A punt per Citrix i VMware

SimpliVity ha provat implementacions de VDI a gran escala utilitzant solucions VMware i Citrix. Els resultats han estat validats i publicats en forma de diverses arquitectures de referència. Aquests documents proporcionen un pla per a dissenyar i desplegar infraestructura hiperconvertida altament escalable i resistent per a les implementacions de VMware Horizon i Citrix XenDesktop.

Rendiment validat per Login VSI

Fins a la data, SimpliVity és l’únic proveïdor que es sotmet a una validació independent i rigorosa per part de Login VSI, l’eina estàndard de benchmarking de la indústria per a càrregues de treball virtualitzades.
El més destacat de les proves validades de l’Login VSI de SimpliVity inclouen:

Desplegar 1.000 escriptoris en 70 minuts
Desplegar 250 escriptoris per node i escalar a vuit nodes (2.000 escriptoris), amb un rendiment màxim i predecible molt per sota del llindar VSImax
Configurar 1.000 escriptoris en 1.000 segons – 2,8 vegades més ràpid que l’estàndard de referència

Resum

La solució d’infraestructura de hiperconvergència líder SimpliVity ofereix VDI sense compromís: la experiència d’usuari final, amb una economia superior. Amb un enfoc de blocs de construcció senzill, arquitectures de referència provades i rendiment validat de VSI d’inici de sessió, SimpliVity redueix la complexitat i facilita la mida, el disseny i la implementació de la infraestructura que suporta VDI.
Simplivity vdi test

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Infordisa

Infordisa

Departament de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últimes publicacions al Instagram: