Windows 365 Boot: El futur de Windows al núvol

En els últims anys, Microsoft ha estat treballant àrduament per portar Windows al núvol. El llançament de Windows 365 el 2021 per a empreses va ser un gran èxit, però ara sembla que Microsoft té plans d’estendre aquest model als usuaris domèstics.

Segons informes recents de The Verge, documents interns filtrats revelen que Microsoft està desenvolupant activament el concepte de Windows 365 Boot. Aquest innovador enfocament permetrà als usuaris iniciar directament Windows 365 en encendre el seu PC, eliminant així la necessitat d’ un sistema operatiu local. Aquesta estratègia és especialment rellevant per fomentar l ‘adopció de Windows al núvol, sobretot entre els usuaris domèstics, i és possible que Microsoft també ofereixi dispositius personalitzats per a aquest servei.

Una nova presentació interna de Microsoft revela que vol traslladar Windows per complet al núvol

Integració de Windows 365 en Windows 11 (Imatge: Microsoft)

Tot i que els documents filtrats indiquen que aquest model és a llarg termini, és evident que Microsoft està considerant una possible proposta de Windows 365 per a usuaris domèstics en un futur proper. Aquesta oferta podria incloure una versió de vista prèvia per avaluar l’ interès i les necessitats dels usuaris.

La transició cap al núvol està canviant el panorama tecnològic, i Microsoft es troba a l’avantguarda d’aquesta evolució. Windows 365 Boot representa un nou capítol emocionant en la història de Windows, portant l’experiència del sistema operatiu al núvol i brindant als usuaris domèstics una forma més flexible i connectada d’interactuar amb els seus PCs.

Microsoft està treballant amb portar Windows al núvol per a tots els usuaris.

Què és Windows 365 Boot?

Windows 365 Boot encara està en versió preliminar pública. Durant aquesta versió preliminar, Windows 365 Boot està dissenyat per a escenaris de PC compartits.

Windows 365 Boot permetrà als administradors configurar Windows 11 a dispositius físics perquè els usuaris puguin:

  • Evitar l’inici de sessió en el seu dispositiu físic.
  • Iniciar la sessió directament en el seu PC al núvol Windows 365 en el seu dispositiu físic.

Quan un usuari activa el dispositiu físic i inicia sessió, Windows 365 Boot inicia sessió directament al vostre PC al núvol, no al dispositiu físic. Si l’inici de sessió únic està activat per al vostre ordinador al núvol, no cal que torneu a iniciar sessió al vostre ordinador al núvol. Aquest procés d’inici de sessió accelerat redueix el temps que triga l’usuari a accedir al vostre ordinador al núvol.

Diversos usuaris poden utilitzar el mateix dispositiu físic per iniciar sessió als seus propis equips al núvol personals. Quan cada usuari inicia sessió al dispositiu físic, la vostra identitat única el portarà al vostre ordinador al núvol assignat i segur. Aquesta flexibilitat fa que Windows 365 Boot sigui una bona solució per als treballadors, com ara els professionals d’infermeria, els venedors i els centres de trucades, que comparteixen dispositius físics de l’empresa. Aquests treballs poden canviar sovint entre les tasques físiques i la interacció de l’equip. Windows 365 Boot els permet ometre el llarg procés d’inici i arrencar directament al seu PC segur al núvol per recollir just on el van deixar.

A Infordisa estarem atents de totes les novetats tecnològiques que sorgeixin per oferir-te les millors opcions de connectivitat per al teu entorn de treball.

Imatge de Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: