Windows Autopatch ja està disponible

A l’abril, el SOC d’Infordisa ja s’anunciava que cada dia serà un Patch Tuesday amb Windows Autopatch. (El primer dimarts de cada mes es publiquen les actualitzacions de seguretat dels sistemes de Microsoft, aquest dia es conegut com el Patch Tuesday).

Actualitzacions automàtiques

Microsoft ha indicat que Windows Autopatch és un servei al núvol que automatitza les actualitzacions de Windows, Aplicacions Microsoft 365 per a empreses, Microsoft Edge i Microsoft Teams per millorar la seguretat i la productivitat a tota l’organització.

Doncs bé, Microsoft ha confirmat que aquest servei (que mantindrà actualitzat Windows i Microsoft 365 de forma automàtica) ja està disponible per a tots a partir de l’11 de juliol.

Microsoft proporciona els passos següents que els administradors han de seguir per inscriure els dispositius al Windows Autopatch:

  • Cerqueu l’entrada Windows Autopatch al full Administració d’usuaris al centre d’administració del Microsoft Endpoint Manager.
  • Seleccioneu la inscripció dels usuaris.
  • Seleccioneu la casella de verificació per acceptar els termes i condicions i seleccioneu ‘Accepto’.
  • Seleccioneu ‘Inscriure’s’.

Un cop configurat, el nou servei dividirà automàticament la flota de dispositius en quatre grups de dispositius coneguts com a anells de prova. L’anell de prova conté una quantitat mínima de dispositius, aproximadament l’1%, l’anell ràpid és al voltant del 9% i l’anell ample és la resta dels dispositius, el 90%.

Les actualitzacions s’implementen progressivament, començant amb l’anell de prova i passant als conjunts més grans de dispositius després d’un període de validació que permet la monitorització del rendiment del dispositiu i la comparació de mètriques prèvies a l’actualització.

Windows Autopatch també té característiques integrades de Halt and Rollback que bloquejaran l’aplicació d’actualitzacions a anells de prova superiors o la reversió automàtica per ajudar a resoldre problemes d’actualització.

I ara?… què fem?

Justament avui que estem esperant la publicació del Patch Tuesday de juliol (primer dimarts de cada mes). Fins que no es tingui el Windows Autopatch configurat, les actualitzacions s’han de seguir aplicant amb el mètode tradicional. Actualitzacions que són imprescindibles per a tenir un entorn segur.

Per qualsevol dubte referent amb aquest tipus de serveis gestionats IT, podeu contactar amb nosaltres, estem a la vostra disposició.

Imatge de Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: