Final de suport oficial per a Windows Server 2012

Microsoft ha començat a comunicar als usuaris sobre el final del suport a Windows Server 2012 i Windows Server 2012 R2. A partir d’aquest moment, aquests sistemes operatius destinats a servidors ja no tindran accés a cap tipus d’actualització.

El final de suport de Windows Server 2012 i Windows Server 2012 R2 arribarà a l’octubre del 2023 i la companyia emfatitza que el final del suport és una fita important que requereix que els clients estiguin preparats i s’hauran de canviar a Azure o buscar versions més noves de Windows Server, com la Windows Server 2022.

Windows Server 2012 i Windows Server 2012 R2 tindran suport fins al 10 d’octubre de 2023

D’altra banda, Microsoft també ha advertit que el SQL Server 2012 també arribarà al final del suport aquest mes (12 de juliol de 2022), i la millor manera d’evitar els riscos de seguretat causats per l’End Of Live (EOL) és actualitzar-se a SQL Server 2019.

Microsoft també ha comunicat que Windows Server 2008 ja no rebrà actualitzacions de seguretat esteses després del 10 de gener de 2023.

Així doncs, si encara esteu utilitzant alguns d’aquests sistemes operatius, el més recomanable serà que us actualitzeu a una versió més nova. Tota això ha d’evitar patir problemes de seguretat o de mal funcionament. Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres, us assessorarem de quina és la millor opció per al sistema operatiu del vostre servidor.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

1 comentari

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Altres publicacions que et poden interessar