S’atorgaran els primers 2.000 bons del Kit Digital

Ja fa gairebé un mes que es van iniciar les sol·licituds dels bons i encara no se n’ha concedit ni un, doncs bé, segons declaracions del director general de Red.es, Alberto Martínez Lacambra, ha assegurat que:

Després de Setmana Santa es resoldran les primeres 2.000 sol·licituds del bo Kit Digital, i s’espera que la majoria de les sol·licituds pendents, es resolguin abans que s’acabi el mes de juny.

Així doncs, a partir de la setmana del 18 d’abril, les empreses que hagin realitzat la seva sol·licitud del bo del Kit Digital podran veure si s’ha aprovat, a dins de la seu electrònica. S’espera que les empreses siguin avisades també a través de correu electrònic.

Un cop concedits els bons del Kit Digital, amb Infordisa com Agent Digitalitzador reconegut per Acelera pyme, ens podrem posar en marxa per implementar les solucions Kit Digital que s’adeqüin millor a les necessitats de cada empresa.

Martínez Lacambra ha anunciat, en un esdeveniment organitzat en la seu de la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE), que s’han superat les 45.000 sol·licituds, lo que l’ha portat a dir que és un “èxit sense precedents en termes de subvencions”. S’ha de tenir en compte que aquestes sol·licituds només han estat generades per empreses del primer segment (de 10 a 49 treballadors). Els altres dos segments (autònoms i micropimes) encara estan pendents de convocatòria.

Martínez Lacambra ha vaticinat que aquest programa podria crear entre 30.000 i 50.000 llocs de feina i ha remarcat que Red.es tindrà una capacitat per resoldre un ordre de 80.000 sol·licituds al mes.

En l’àmbit geogràfic, Martínez Lacambra ha destacat que en províncies com Sòria, Lleida, Palència, Córdoba i Osca més de la meitat de les empreses de entre 10 i 49 treballadors ja s’han adherit al programa realitzant la seva sol·licitud.

Amb aquest programa dotat de 3.067 milions provinents del fons Next Generation EU, s’espera que pugui ajudar a un milió de pimes. Per a que no et quedis fora, a Infordisa t’ajudem a impulsar el teu negoci digitalment i per això t’oferim la tramitació gratuïta del Kit Digital.

Font: EuropaPress

Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: