Aquest agost aposta pel teletreball

Teletreball: treballadors més feliços

L’estiu és una bona època per implementar i valorar noves experiències organitzatives ja que la majoria d’empreses i sectors econòmics tenen molta menys activitat. La calor, tenir en ment les vacances, etc. són factors a tenir en compte ja que poden afectar la concentració per a l’activitat laboral de cada treballador. Apostar per la implementació de nous sistemes de treball durant els mesos d’estiu pot fer millorar el rendiment laboral dels treballadors. Un nou sistema que pot resoldre aquesta situació és l’aposta pel teletreball.
Però, què has de tenir en compte a l’hora d’apostar pel teletreball?

Els 5 requisits per rendir amb el teletreball aquest estiu

Adequa la temperatura i la il·luminació

S’ha de millorar l’espai on teletraballarem. D’una banda, la temperatura pot ser alta i s’ha d’adequar a aquella que et permeti tenir una concentració amb la teva tasca laboral. D’altra banda, la il·luminació és un altre factor clau. El reflex o una llum directa d’una finestra pot fer que forcem la vista amb la pantalla de l’ordinador. Per aquest motiu, és recomanable l’ús de cortines o redistribuir l’habitació.
clock-163200_1280

Estableix un horari de treball

Cal matenir una rutina laboral: estableix una hora de llevar-te, vesteix-te com si anessis a l’oficina, realitza breus descansos periòdicament, apunta’t les hores per l’oci, etc. Els dies a l’estiu són llargs. En aquest sentit, és molt important establir uns horaris per evitar l’esgotament per haver treballat més hores del compte.

Compte amb les distraccions

Treballar des d’on vulguis et permet estar a prop de tot l’oci que t’agrada: la televisió, les xarxes socials, divertir-te amb la família, etc. Evita tant com puguis distreure’t, ja que has de complir una tasca laboral. Cal una força de voluntat molt gran. A més a més, cal establir uns objectius laborals diaris que s’han d’assolir.

Estigues en contacte amb l’oficina

Evita sentir-te sol. Utilitza totes les eines telemàtiques que puguis per estar en contacte directe amb l’oficina de la teva empresa: videoconferència, xats comuns d’empresa, etc.

Menja més sa

La calor provoca que la fatiga i el cansament apareguin constantment a la teva rutina laboral. Per aquest motiu, és recomanable ingerir aliments lleugers i frescos per a una digestió lleugera. A més a més, establint uns horaris d’àpats a la teva rutina laboral ens permetrà aprofitar millor les hores de feina.
salad-791891_1920
En definitiva, apostar pel teletreball és garantia d’èxit per tal de millorar el rendiment dels teus treballadors. No obstant, per tal que disfrutin dels seus beneficis és obligatori que les empreses disposin de sistemes tecnològics que facilitin el teletreball. És l’exemple dels Escriptoris Virtuals.

L’Escriptori Virtual: la tecnologia pel teletreball

L’Escriptori Virtual és l’eina tecnològica que permet a qualsevol usuari que pugui accedir al seu escriptori laboral virtualment. Ja sigui des de qualsevol dispositiu o en qualsevol moment i ubicació. A més a més, una infraestructura d’escriptoris virtuals genera un augment de la productivitat de l’empresa.

Vols saber com la teva empresa es pot beneficiar de l’ús dels escriptoris virtuals?

Infordisa

Infordisa

Departament de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: