Copilot+ PC: Una nova categoria de dispositius Windows dissenyats per a la IA

Aquesta setmana, Microsoft ha revolucionat el món dels dispositius domèstics i professionals amb el llançament dels Copilot+ PC. Aquests equips, que estaran disponibles a partir del 18 de juny, són 200 vegades més potents i 100 vegades més eficients gràcies a la seva integració d’intel·ligència artificial.

Els detalls més rellevants

Potència increïble

Els Copilot+ PC són els equips amb Windows més ràpids i intel·ligents llançats fins a la data. Els seus processadors poden realitzar més de 40 bilions d’operacions per segon (TOPS), gràcies a una unitat de processament neuronal (NPU) turboalimentada. Aquesta NPU és un xip especialitzat per a processos intensius en IA, com ara traduccions en temps real i generació d’imatges.

Autonomia de bateria

Els Copilot+ PC estan dissenyats per a una jornada completa de treball sense haver de carregar la bateria. Això permet als usuaris centrar-se en les seves tasques sense interrupcions.

Accés als models d’IA més avançats

Aquests equips ofereixen accés als models d’intel·ligència artificial més avançats, permetent funcionalitats com la traducció en temps real, la generació d’imatges i altres aplicacions d’IA.

En resum, els Copilot+ PC són una fita important en la convergència entre la potència dels ordinadors personals i la intel·ligència artificial. Amb aquests equips, els usuaris podran fer més coses, més ràpidament i amb una eficiència sense precedents. 

Imatge de Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: