20ena edició del Dia d’Internet Segura

El dia d’Internet Segura se celebra anualment per conscienciar la societat sobre la importància de mantenir un ús segur i responsable d’ Internet. Enguany, que es compleix la 20ena edició, l’esdeveniment tindrà lloc del 7 al 10 de febrer i el seu objectiu principal és sensibilitzar els ciutadans sobre els riscos de la xarxa i com prevenir-los.

El 7 de febrer se celebra a tot el món el Dia d’Internet Segura o Safer Internet Day #SID2023, sota el lema en aquesta edició “Junts per una Internet millor (Together for a better internet)”.

L’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) i el Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI) són els encarregats d’organitzar aquest esdeveniment en col·laboració amb Incibe, l’Institut Nacional de Ciberseguretat d’Espanya.

Enguany, el Dia d’Internet Segura se centra en temes com la privacitat en línia, la seguretat al núvol i la ciberdelinqüència. S’oferiran xerrades i tallers per aprendre a protegir la privacitat en línia, a detectar fraus i a mantenir la informació segura al núvol.

A més, la celebració presencial tindrà lloc al Palau d’Exposicions de León i a la Universitat de León, allí es duran a terme demostracions pràctiques per ensenyar als ciutadans com protegir els seus dispositius i dades personals. També es presentaran eines i aplicacions per millorar la seguretat en línia, així com recomanacions per a un ús responsable d’ Internet. El dia 7 es durant a terme tallers online.

El major risc d’internet

La ciberdelinqüència és un dels majors riscos als quals s’enfronten els ciutadans en línia, per la qual cosa és essencial conèixer les mesures necessàries per prevenir-la. El phishing, el robatori d’identitat i la suplantació d’identitat són alguns dels delictes més comuns a Internet, i s’han de prendre mesures per prevenir-los.

En el Dia d’Internet Segura també s’abordaran temes com la ciberseguretat a la llar, la importància de protegir les dades personals i la responsabilitat social en l’ús d’Internet. Es discutirà com els ciutadans poden contribuir a una Internet més segura per a tothom, i es donaran consells per mantenir un ús responsable i segur de la xarxa.

Objectiu del dia d’Internet Segura

En resum, el Dia d’Internet Segura és una oportunitat única per aprendre sobre els riscos de la xarxa i com prevenir-los. La seguretat a Internet és una responsabilitat compartida, i és important que tots col·laborarem per mantenir una xarxa segura i protegir les nostres dades personals.

Si vols aprendre més sobre com protegir la teva privacitat en línia i mantenir un ús segur d’Internet, no dubtis en assistir al Dia d’Internet Segura i estar subscrit al servei d’avisos SOC.infordisa

Més informació sobre l’esdeveniment disponible a la pàgina https://www.incibe.es/sid

Objetivo del día de Internet Segura

En resumen, el Día de Internet Segura es una oportunidad única para aprender sobre los riesgos de la red y cómo prevenirlos. La seguridad en Internet es una responsabilidad compartida, y es importante que todos colaboremos para mantener una red segura y proteger nuestros datos personales.

Si quieres aprender más sobre cómo proteger tu privacidad online y mantener un uso seguro de Internet, no dudes en asistir al Día de Internet Segura y estar suscrito al servicio de avisos SOC.infordisa

Más información sobre el evento disponible en la página https://www.incibe.es/sid

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últimes publicacions al Instagram: