Les APPs de Correu, Calendari i Persones desapareixeran al Windows 11

Encara que seguiran disponibles per a descarregar a la Microsoft Store, aquestes aplicacions desapareixeran i deixaran de rebre suport el setembre del 2024.

Microsoft està preparant el llançament del nou Outlook per a Windows, que reemplaçarà les aplicacions de Correu, Calendari i Persones. Aquest canvi es produirà el 2024, però ja el pots provar en la fase de vista prèvia.

Microsoft sempre a destacat en l’àmbit de la productivitat amb la suite Office, i el segment de gestió d’informació personal (PIM) amb Outlook. Tot i això, en l’actualitat, Outlook ha perdut terreny davant de competidors com el Gmail de Google.

Amb l’objectiu d’escurçar distàncies, Microsoft ha estat treballant en una nova aplicació coneguda amb el nom de “One Outlook”. Després d’un any de proves, el nou Outlook per a Windows sembla estar llest. La companyia ha publicat un calendari de llançament a la seva pàgina de suport, detallant com reemplaçarà altres aplicacions com “Mail” i “Calendar”.

Aquest nou client de correu es basa en l’aplicació web Outlook.com, però amb un disseny renovat a l’estil de Windows 11 i una integració millorada amb altres serveis, com ara la suite en línia Microsoft 365. Durant el seu desenvolupament, Microsoft ha afegit funcions i millorat el seu disseny, incloent suport per a comptes personals de Microsoft (adreces de @outlook.com), suport fora de línia, suport de comptes POP i la incorporació de IA que serà utilitzada a tot el programari de la companyia.

Un dels avantatges més destacats és la seva capacitat per admetre múltiples comptes, incloent-hi Gmail, Yahoo! i les pròpies de Microsoft. Això permetrà als usuaris utilitzar i canviar entre tots els comptes des d’una sola aplicació, oferint una integració més completa amb Windows.

Prova el nou Outlook per a Windows

Si estàs ansiós per provar-ho, pots accedir a la nova aplicació d’Outlook fent clic al botó “Provar el nou Outlook” que es troba a la part superior dreta de les aplicacions de Correu o Calendari a Windows. Aquest interruptor també estarà visible a l’aplicació hereva d’Outlook. Cal destacar que aquesta aplicació serà gratuïta, a diferència de l’actual Outlook per a Windows que està disponible a través de plans de subscripció de Microsoft 365.

Microsoft ha facilitat el canvi per provar el nou Outlook per a Windows

El 2024, el nou Outlook s’inclourà per defecte en les versions de Windows 11 que Microsoft llanci. Les actuals aplicacions de Correu, Calendari i Persones estaran disponibles com una transició a la Microsoft Store, però seran eliminades definitivament a finals del proper any. Tot i que no es disposen de dades sobre la quota de mercat d’aquestes aplicacions ni sobre el nombre d’usuaris que les utilitzen a Windows, tenint en compte que els serveis web com Gmail de Google dominen el mercat de clients de correu electrònic, s’espera que aquesta actualització proporcioni una experiència més integrada i moderna per als usuaris de Windows.

Teniu més informació a la pàgina de suport de Windows

Si voleu saber quin és el tipus de correu electrònic que s’adapta millor a les vostres necessitats empresarials?, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Contacta amb nosaltres

Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: