Finalització de l’Office 2013, el primer al núvol

Tal com es va anunciar, avui Microsoft Office 2013 finalitza el seu suport i les actualitzacions de seguretat deixaran d’estar disponibles.

Si es continua utilitzant software obsolet, aquest pot augmentar l’exposició a riscos de seguretat. A més, els usuaris que es connectin a Microsoft 365 mitjançant un client d’Office 2013 poden experimentar problemes de rendiment o de confiança. Us llistem els productes d’Office que actualment admeten la connexió a Microsoft 365 (i Office 365):

  • Aplicacions de Microsoft 365
  • Office LTSC 2021
  • Office 2019
  • Office 2016

Si encara utilitzes l’Office 2013 et recomanem l’actualització a Aplicacions Microsoft 365. Com a alternativa, per a les empreses que requereixen un producte estàtic i invariable, podeu considerar la possibilitat de passar-vos a Office LTSC 2021

Breu historia del primer Office al núvol

El 29 de gener de 2013 arribava als usuaris la suite ofimàtica de Microsoft Office 2013. Amb aquesta versió feia acte de presència la interfície Metro, que es va intentar popularitzar a Windows 8 i 8.1.

A nivell de canvis, és cert que aquesta versió portava canvis menors que gairebé no afectaven l’usuari. Les millores que es van implementar van ser fonamentalment a nivell visual, però hi va haver un fet diferencial que va col·locar aquesta versió d’Office en una mena de galàxia particular.

I és que Office 2013 va ser la primera versió a “mudar-se” al núvol, ja que incloïa la possibilitat de sincronitzar els ajustaments d’aplicació d’Office entre ordinadors a través d’Internet, la possibilitat de desar documents directament a OneDrive i la possibilitat de vincular un compte d’Office 365 amb el programa.

Imatge de Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: