Hp compra simplivity

Hewlett Packard Enterprise ha anunciat a dia d’avui l’adquisició de la companyia de solucions Hiperconvergents SimpliVity. HPE ha pagat 650 milions de dòlars per SimpliVity.

“Cada vegada més i més clients estan buscant solucions que els aportin seguretat, alta resilència en una infraestructura on-premisse amb els avantatges que proporciona el núvol. És exactament on ens hem centrat”, comentava la CEO d’HPE Meg Whitman.

HP seguirà venent els seus productes Hiperconvergents com HC250 i HC380, i a final d’any s’oferirà de forma integrada la tecnologia de SimpliVity en els servidors Proliant d’HPE. No ha quedat clar què passarà amb el software LeftHand o StoreVirtual, on HP ha apostat per l’emmagatzematge Definit per Programari (SDS) que tan bons resultats està donant.

Infordisa hem apostat per la tecnologia SimpliVity des de 2015 entrant a formar part del programa de Partners de la companyia, sent de les primeres empreses d’Espanya a distribuir aquesta tecnologia i certificar-se com Partner integrador de la solució.

Podeu veure el nostre últim cas d’èxit d’integració de SimpliVity a l’Ajuntament de Valls aquí

Si voleu conèixer en profunditat la solució SimpliVity podeu veure el nostre últim Webinar de SimpliVity on analitzem en profunditat la tecnologia i realitzem una petita demostració de producte:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.