/ Keep IT simple

Aquests darrers anys hem experimentat una enorme quantitat de canvis que ens han fet evolucionar de maneres molt diferents, havent-nos d’adaptar a noves realitats, tecnologies i paradigmes. La transformació digital ha sigut clau en tot aquest procés i nosaltres hem volgut mantenir-nos al capdavant ajudant a empreses i organitzacions.

Durant aquest temps, hem experimentat una consolidació de la nostra marca com a consultoria tecnològica que ens ha permès seguir creixent i millorant. Seguint en aquesta direcció, hem decidit refinar la nostra imatge corporativa per tal que demostri els valors que sempre hem defensat i ens han caracteritzat: la transparència, la proximitat i la solidesa.

Hem decidit sintetitzar el nostre caràcter en un nou eslògan que aposta per la simplicitat com a millor estratègia per a la gestió TI, buscant l’equilibri perfecte entre forma i funció, amb l’objectiu d’assolir sempre la millor solució possible.

Seguirem evolucionant i millorant en aquesta direcció, fent més completa encara la nostra proposta per esdevenir el departament IT dels nostres clients.

Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Altres publicacions que et poden interessar