/ Keep IT simple

Aquests darrers anys hem experimentat una enorme quantitat de canvis que ens han fet evolucionar de maneres molt diferents, havent-nos d’adaptar a noves realitats, tecnologies i paradigmes. La transformació digital ha sigut clau en tot aquest procés i nosaltres hem volgut mantenir-nos al capdavant ajudant a empreses i organitzacions.

Durant aquest temps, hem experimentat una consolidació de la nostra marca com a consultoria tecnològica que ens ha permès seguir creixent i millorant. Seguint en aquesta direcció, hem decidit refinar la nostra imatge corporativa per tal que demostri els valors que sempre hem defensat i ens han caracteritzat: la transparència, la proximitat i la solidesa.

Hem decidit sintetitzar el nostre caràcter en un nou eslògan que aposta per la simplicitat com a millor estratègia per a la gestió TI, buscant l’equilibri perfecte entre forma i funció, amb l’objectiu d’assolir sempre la millor solució possible.

Seguirem evolucionant i millorant en aquesta direcció, fent més completa encara la nostra proposta per esdevenir el departament IT dels nostres clients.

Comparteix a twitter
Comparteix a linkedin
Comparteix a facebook
Comparteix a telegram
Comparteix a whatsapp
Comparteix a email
Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Últimes publicacions:
Publicacions relacionades: