Preparats pel futur de la connectivitat

Des d’Infordisa sempre volem mantenir-nos un pas endavant de les necessitats dels nostres clients, la qual cosa ens porta a explorar noves propostes i solucions que puguin ser beneficioses per empreses i organitzacions.

Aquesta voluntat de ser proactius ens ha portat recentment a col·laborar amb l’empresa sueca Epicenter, creadora dels xips subcutanis per al passaport COVID. Aquests xips, d’un centímetre de llargada, s’insereixen sota la pell de la mà o el braç, i mitjançant tecnologia NFC transmeten informació sobre el nostre passaport COVID.

Tot i això, hem volgut anar més enllà i hem sumat funcionalitats a la solució aprofitant els avantatges que ens aporta la connectivitat NFC. Hem pogut vincular informació relativa al treballador de manera que aquest pugui reportar les tasques que realitza sense necessitat d’utilitzar l’ordinador. A més, gràcies a la tecnologia 5G de la nostra divisió de /Telecom, podem ubicar en tot moment la seva ubicació i aportar així una sensació de seguretat i protecció al treballador.

Tot i això, no tot son flors i violes. Aquest nou dispositiu, com a element tecnològic, també te els seus riscos i és vulnerable a virus informàtics, essent necessari una e-vacuna que està desenvolupant el nostre departament de software amb col·laboració de l’equip de ciberseguretat. La e-vacuna actuarà sobre el mateix dispositiu i instal·larà una capa de protecció extra que evita accessos indesitjats per part de ciberatacants.

Actualment, només 2 dels nostres 40 treballadors han presentat algun efecte advers lleu presentat com a EIS (Employee Interrupted System) que s’ha pogut solucionar mitjançant un reinici del sistema.

Com sempre seguirem treballant per aportar noves solucions tecnològiques que facin de la vida dels usuaris de l’empresa, una vida més productiva i segura.

Infordisa

Infordisa

Departament de Marketing

1 comentari

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: