Les empreses tornen a l’Office 365

Google Apps decep i les empreses tornen a Office 365

El creixement de l’Office 365 de Microsoft s’està produint en detriment, en gran part, de Google Apps. Moltes companyies que han estat utilitzant Google Apps estan canviant a l’Office 365. No és només que Microsoft digui que Office 365 està creixent. Google pot tenir un lleuger avantatge en els petits negocis, amb un 22,8% de quota enfront del 21,4% de Microsoft, però en les empreses de més de 1.000 empleats la quota de Microsoft és del 30%, el doble que Google i creixent ràpidament.
Kevin Turner, COO de Microsoft:

“Quatre de cada cinc companyies del Fortune 500 utilitzen aquest servei”.

Gmail vs. Outlook

Per una banda, la simplicitat de Gmail i Google Docs atrau molts usuaris, però com una de les aplicacions més utilitzades del món, el programari d’Office és un programari conegut i familiar per a gairebé tots.
Per d’altra banda, les companyies tenen dificultats a l’hora d’utilitzar l’Outlook amb Google.
Todd McKinnon, CEO de la companyia de gestió d’identitats Okta:

“La interfície d’usuari és realment important i, en aquest sentit, Google Apps és radicalment diferent a l’Office i és decebedor per a gent acostumada a treballar amb Outlook. Cal utilitzar un navegador i la forma en que fa les converses, amb etiquetes en comptes de carpetes, és totalment diferent. Algunes companyies van a Google i creuen que ho faran funcionar amb Outlook i, quan comencen, descobreixen que la utilització del calendari no va tant bé amb Google Apps com amb l’Office. A més a més, pots tenir a milers d’usuaris preguntant <<On són les meves carpetes?>>”.

Nick Espinosa, CIO de la consultora de TI BSSSi2:

“Francament, Google està absolutament superat per Office 365 i, malgrat la diferència de preu, les corporacions que han canviat a Google Apps per estalviar diners generalment tornen al cap d’un any. El principal factor és la integració amb Outlook, seguit per la incapacitat de Google Apps de fer coses avançades que Microsoft Office fa perfectament bé”.

Avantatges

Característiques d’Outlook i Excel apareixen una vegada i una altra com a avantatges per a les companyies que han canviat de Google Apps per l’Office.
Erik Jewett, de l’empreses de serveis de migració de clients a l’Office 365 Skykick:

“A l’Excel hi ha característiques que no inclou Google Apps ni de lluny. Els administratius poden gestionar el calendari i l’agenda dels seus caps, i no tenen aquest tipus de delegació amb Google Apps. Per a molts clients, Office 365 gestiona millor l’escala i complexitat d’una empresa multinacional que Google Apps. L’escala global de l’Office 365 és un avantatge per a clients de govern, educació i negocis regulats que necessiten saber on són les vostres dades i qui pot accedir als mateixos”.

Mary Davis, CIO de la Universitat de Macquarie d’Austràlia:

“Els centres de dades de Microsoft a Victòria i Nova Gal·les del Sud s’ajusten molt millor a les seves preocupacions de seguretat i privacitat. La majoria de les altres universitats australianes utilitzen Office 365 o Exchange, que permet millor la col·laboració”.

Una eina imprescindible

L’Office 365 ha esdevingut una eina necessària i essencial per les companyies d’arreu del món: no només pel seu software familiar sinó, sobretot, pel seu suport empresarial de qualitat.

Vols rebre més informació?

Infordisa

Infordisa

Departament de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: