Microsoft Copilot, intel·ligència artificial integrada a dins del Windows 11

Estem entrant en la nova era de la IA, que està canviant la manera com ens relacionem amb la tecnologia i com ens en beneficiem. En aquest sentit, Microsoft ha anunciat la disponibilitat de Microsoft 365 Copilot i Microsoft 365 Chat amb el Windows 11.

Microsoft Copilot començarà a integrar-se en l’actualització gratuïta de Windows 11, a partir del 26 de setembre.

Microsoft ha demostrat les capacitats de Copilot escrivint un missatge basat en les dades del calendari personal d’un usuari, però les possibilitats van més enllà, fins i tot poden recomanar llistes de reproducció per concentrar-te (usant Spotify, per exemple) i organitzar finestres per tenir-les totes a la vista. Si a més a més s’usa amb Bing o el nou Edge, Copilot brinda un generador d’imatges basat en DALL.E 3 (aquesta característica s’integra també a Designer per a Microsoft 365) i ofereix recomanacions per a compres en línia.

Altres eines que utilitzaran la IA

Més enllà de la integració de Copilot, els canvis generals que arribaran a Windows 11 amb la propera actualització seran nombrosos i importants. Paint, per exemple, rep ara una eina d’eliminació de fons i capes basat en IA, mentre que Fotos també utilitza intel·ligència artificial per generar desenfocaments i incorpora una cerca millorada. Una altra aplicació icònica, el Bloc de Notes, s’actualitza amb desament automàtic i recuperació de pestanyes obertes en llançar l’aplicació.

L’eina de captures Snipping Tool, per la seva banda, ara proporciona l’opció d’extreure text a partir d’imatges per enganxar-lo en altres aplicacions i permet censurar-lo ràpidament en les seves captures. També s’hi afegeix suport per a àudio mitjançant micròfon per facilitar la creació de videotutorials. Pel que fa a la creació multimèdia de més complexitat, l’editor de vídeo Clipchamp suggerirà escenes i edicions sobre la base de les imatges introduïdes per crear vídeos familiars ràpidament i amb el mínim esforç.

La llista de canvis segueix amb un explorador d’arxius suposadament més intuïtiu i amb una nova galeria d’imatges, un Outlook totalment remodelat, modificacions al Windows Backup per facilitar la creació de còpies de seguretat per transferir els continguts d’un PC a un altre, suport per a fitxers comprimits RAR i 7-zip, que ja no requereixen l’ús d’una eina específica… i un llarg etc.

Aquestes no són ni de lluny totes les novetats, perquè estem parlant de “més de 150 noves funcions” que estaran disponibles d’aquí a molt poc.

Segons Microsoft, el llançament de l’actualització 22H2 està programat pel dia 26 de setembre.

Font: Microsoft

Imatge de Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: