Office 2013: 10 motius pels que val la pena fer el canvi

Encara que alguns poden pensar que Office 2013 es una actualització relativament menor, la versió 2013 està plena de novetats. Aquestes són 10 de les característiques més importants del nou Microsoft Office 2013, que convenceran a usuaris finals i administradors TIC.

Office 2013Accés i vinculació cloud

Probablement la novetat més significativa d’Office 2013 és que permet als usuaris iniciar sessió a la suite d’Office. Si ho fa, accedeix a un ventall de possibilitats, incloent la capacitat de vincular Office a diversos serveis al núvol, com Facebook, OneDrive i YouTube. Aquesta característica de Microsoft Office 2013 va orientada bàsicament ​​a la competència d’altres suites de productivitat basats en el núvol.
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-i4qhvo’]

enterprisedesktop slideshowIntegració amb Microsoft OneDrive

Iniciar sessió amb Microsoft Office 2013 permet connectar-se a Microsoft OneDrive. OneDrive és el sistema d’emmagatzematge d’arxius al núvol de Microsoft, però tot i això la suite de Microsoft permet guardar també en local o a la xarxa. Aquest plantejament també forma part del nou enfocament que Microsoft fa de l’intercanvi d’arxius i la col·laboració social.
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-fjwl8k’]

enterprisedesktop slideshowMulti dispositiu amb Windows 8 Mobile

Un dels beneficis principals per guardar els documents a OneDrive és que es poden obrir, visualitzar i editar en pràcticament en qualsevol dispositiu. Com que Windows Phone té una còpia integrada de Microsoft Office, podrem obrir i editar qualsevol document, o inclús crear-ne de nous. A més, per soposat, els administradors poden gestionar i assegurar els comptes dels dipositius connectats.
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-ecb0lw’]

enterprisedesktop slideshowOffice App Store ofereix noves possibilitats

Office 2013 té la seva pròpia botiga d’aplicacions, i hi ha un gran volum d’Apps disponibles per a les diferents aplicacions d’Office. Aquestes aplicacions permeten augmentar les capacitats natives d’Office 2013.
Per exemple, hi ha aplicacions d’Excel que afegeixen nous tipus de gràfics i taules. La botiga d’aplicacions d’Office inclou aplicacions de rastreig de paquets per a Outlook i una aplicació de calculadora per a Word, només per citar-ne uns quants. El millor de tot, la majoria de les aplicacions són gratuïtes. Això no s’ha de confondre amb la botiga de Windows, que també proporciona eines de classe empresarial.
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-cmmic4′]

enterprisedesktop slideshowWord 2013 et permet seguir on ho havies deixat

Quan estàs treballant amb un document llarg, segurament no podràs acabar-lo en una sola sessió. Una nova característica d’Office 2013 és que segueix automàticament la teva posició dins del documents de Word perquè puguis tornar a obrir el document, mantenint el mateix punt on ho vas deixar.
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-ak2e90′]

enterprisedesktop slideshowCaracterístiques d’edició millorades

Un dels grans canvis que ha fet Microsoft Office 2013 és que la funció de comentaris és molt més neta. Les versions anteriors d’Office, feien que fos gairebé impossible llegir documents mentre el cicle d’edició avançava. LA característica de seguiment de canvis era caòtica, i els comentaris sovint es creuaven pel mig.
Office 2013 simplement utilitza una marca de color vermell per indicar que s’han modificat les seccions del document. Pots veure els canvis sempre que vulguis, però si només vols veure les seccions que s’han modificat, pots buscar les marques vermelles.
Els comentaris dels documents també son molt més nets. Office et mostra on està el comentari, però pots decidir si mostrar-lo o no. Office 2013 també fa senzilla la resposta als comentaris, i incús permet prémer amb el botó dret a un comentari, i marcar-lo com a completat.
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-8zifhw’]

enterprisedesktop slideshowEditor de PDF disponible

Una altra característica molt ben rebuda és l’edició de PDF. Office ha tingut durant molt temps la possibilitat de guardar document com a PDF, però ara amb Office 2013 completament instal·lat, podrem obrir i editar un arxiu en PDF.
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-81l5g4′]

enterprisedesktop slideshowGràfics més senzills amb Excel

Excel 2013 fa que sigui més fàcil que mai crear gràfics. Ara pots seleccionar un rang de dades, anar a la pestanya Insereix i feu clic al botó Gràfics recomanats. Quan ho facis, Excel et mostrarà els gràfics que recomana basat amb les dades. Fins i tot pots veure una visita prèvia de cada tipus de gràfic. Els administradors TIC sovint utilitzen les taules dinàmiques d’Excel per al seguiment de llicències i elaboració d’informes sobre el suport, de manera que triar el format més llegible pot estalviar temps i diners.
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-6a2uck’]

enterprisedesktop slideshowOneDrive permet compartir documents

Si necessites compartir documents Office, pots anar a “Arxiu” i seguidament “Compartir”, i Office et permetrà invitar a altres usuaris a que accedeixin al teu document. Per tal d’utilitzar aquesta característica, cal guardar el document a OneDrive.
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-4mqs78′]

Office 2013El mode lectura permet utilitzar-ho còmodament amb pantalles tàctils

Ja que les pantalles tàctils estant sent cada vegada més comunes, Word 2013 permet una vista en mode de lectura, que està optimitzada per a pantalles tàctils. El mode de lectura mostra una versió d’impressió d’un document Word 2013, i permet passar pàgina a pàgina còmodament. També existeixen menús optimitzats que milloren la navegació d’aquestes característiques.
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-2xzxck’]

Infordisa

Infordisa

Departament de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.