Som partners de Tenable, líders en la gestió de vulnerabilitats informàtiques

Estem molt satisfets d’anunciar que a Infordisa ja som partners de Tenable. 

Tenable son líders indiscutibles en la gestió de vulnerabilitats, amb el software que més CVE té avaluats (més de 72.000 CVE identificats), i els més ràpids en cobrir les amenaces de tipus 0-day.  

Cobertura de CVE

0 K
Vulnerabilitats avaluades amb més 147.000 complements

Investigació de 0-day

0 K
Vulnerabilitats revelades el 2020

Gestió de vulnerabilitats

< 0 h
Temps mig per a la cobertura de temes d'alt perfil

La plataforma de gestió de vulnerabilitats Tenable.io, permet a les empreses identificar i prioritzar les vulnerabilitats a la seva infraestructura de TI, cosa que els ajuda a realitzar i planificar una estratègia de ciberseguretat basada en els riscos identificats.  

Tenable.io també ofereix integracions amb altres sistemes de seguretat i gestió d’actius, cosa que permet a les empreses més visibilitat i control sobre la seva infraestructura de TI. 

A més de la seva plataforma de gestió de vulnerabilitats, Tenable també ofereix una sèrie d’eines i serveis de seguretat addicionals, com ara: 

 • Tenable.sc: una plataforma de gestió de vulnerabilitats i compliment que ajuda les empreses a identificar, prioritzar i posar remei a les vulnerabilitats crítiques en la seva infraestructura de TI. 
   
 • Tenable.ot: una plataforma de gestió de seguretat d’operacions que ajuda les empreses a identificar i respondre les amenaces de seguretat en temps real. 
   
 • Tenable.ep: (Tenable One Standard) una plataforma de gestió d’exposició d’actius que permet a les empreses identificar i protegir els seus actius digitals crítics. 
   
 • Tenable.ad: una plataforma d’avaluació de riscos d’Active Directory que ajuda les empreses a identificar i mitigar els riscos de seguretat relacionats amb Active Directory. 

 

 

 • Tenable.io Container Security: una eina de seguretat per a contenidors que ajuda les empreses a identificar i posar remei a les vulnerabilitats als seus contenidors Docker i Kubernetes. 

Infordisa no només podem subministrar-te totes les eines del catàleg de Tenable, sinó que la nostra visió es clara: Oferir-vos un Servei de Seguretat Gestionat a través nostre (Managed SOC), externalitzant totes aquestes tasques que requereixen d’una especial atenció, investigació i dedicació de personal qualificat i amb cobertura 24×7. 

Gestiona la teva exposició

Com podem contactar amb tu?

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Jordi Vidal

Jordi Vidal

Solutions Architect

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Altres publicacions que et poden interessar