Som partners de Tenable, líders en la gestió de vulnerabilitats informàtiques

Estem molt satisfets d’anunciar que a Infordisa ja som partners de Tenable. 

Tenable son líders indiscutibles en la gestió de vulnerabilitats, amb el software que més CVE té avaluats (més de 72.000 CVE identificats), i els més ràpids en cobrir les amenaces de tipus 0-day.  

Cobertura de CVE

0 K
Vulnerabilitats avaluades amb més 147.000 complements

Investigació de 0-day

0 K
Vulnerabilitats revelades el 2020

Gestió de vulnerabilitats

< 0 h
Temps mig per a la cobertura de temes d'alt perfil

La plataforma de gestió de vulnerabilitats Tenable.io, permet a les empreses identificar i prioritzar les vulnerabilitats a la seva infraestructura de TI, cosa que els ajuda a realitzar i planificar una estratègia de ciberseguretat basada en els riscos identificats.  

Tenable.io també ofereix integracions amb altres sistemes de seguretat i gestió d’actius, cosa que permet a les empreses més visibilitat i control sobre la seva infraestructura de TI. 

A més de la seva plataforma de gestió de vulnerabilitats, Tenable també ofereix una sèrie d’eines i serveis de seguretat addicionals, com ara: 

 • Tenable.sc: una plataforma de gestió de vulnerabilitats i compliment que ajuda les empreses a identificar, prioritzar i posar remei a les vulnerabilitats crítiques en la seva infraestructura de TI. 
   
 • Tenable.ot: una plataforma de gestió de seguretat d’operacions que ajuda les empreses a identificar i respondre les amenaces de seguretat en temps real. 
   
 • Tenable.ep: (Tenable One Standard) una plataforma de gestió d’exposició d’actius que permet a les empreses identificar i protegir els seus actius digitals crítics. 
   
 • Tenable.ad: una plataforma d’avaluació de riscos d’Active Directory que ajuda les empreses a identificar i mitigar els riscos de seguretat relacionats amb Active Directory. 

 

 

 • Tenable.io Container Security: una eina de seguretat per a contenidors que ajuda les empreses a identificar i posar remei a les vulnerabilitats als seus contenidors Docker i Kubernetes. 

Infordisa no només podem subministrar-te totes les eines del catàleg de Tenable, sinó que la nostra visió es clara: Oferir-vos un Servei de Seguretat Gestionat a través nostre (Managed SOC), externalitzant totes aquestes tasques que requereixen d’una especial atenció, investigació i dedicació de personal qualificat i amb cobertura 24×7. 

Gestiona la teva exposició

Contacta amb nosaltres

Jordi Vidal

Jordi Vidal

Responsable de Ciberseguridad

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: