Programació Python a dins de l’Excel

Microsoft ha anunciat recentment que integrarà la possibilitat de l’ús del llenguatge de programació Python a dins dels fulls de càlcul d’Excel.

Aquesta possibilitat encara està en fase preliminar. Actualment només està disponible per als usuaris de Microsoft 365 Insiders del canal Beta. No caldrà instal·lar programari addicional ni complicats complements.

La funció PY serà la que permetrà escriure el codi dins de l’aplicació.

Què podrem fer amb Python dins de l’Excel?

Els usuaris tindran la capacitat d’explorar i transformar dades dins d’Excel, aprofitant les biblioteques i gràfics de Python. Però la veritable màgia rau en la possibilitat de refinar aquests resultats utilitzant les potents fórmules, gràfics i taules dinàmiques que Excel té per oferir.

L’ús de Python dins de l’Excel permetrà millorar enormement els anàlisis i la visualització de les dades.

Segons els nostres desenvolupadors del departament de software:

Serà un abans i un després per a l’Excel

A partir d’ara, segons explica Microsoft, Python a Excel no només s’integrarà en la quadrícula d’Excel, sinó que oferirà una forma senzilla d’introduir codi Python a través de la nova funció PY. Aquesta nova integració permetrà als analistes aprofitar tant les funcionalitats familiars d’Excel com la versatilitat del llenguatge Python.

La integració de Python en Excel brinda als usuaris accés a anàlisis poderoses a través de Python per a tasques com visualitzacions avançades, neteja de dades, anàlisi predictiva i més. La combinació de les capacitats d’Excel i Python facilitarà la creació de solucions completes.

Noves possibilitats per als analistes

La integració es materialitza a través dels connectors incorporats d’Excel i Power Query. A més, gràcies a una aliança amb Anaconda, un repositori empresarial de Python, Microsoft està introduint biblioteques populars com Panda, Statsmodels i Matplotlib.

Ara els usuaris tindran l’oportunitat de crear fórmules innovadores, taules dinàmiques i gràfics, tot impulsat per les dades de Python.

Python dins de l’Excel no només potenciarà els individus, sinó també els equips. La integració d’eines de col·laboració com Microsoft Teams i Outlook permetrà compartir i actualitzar anàlisis basades en Python de manera fluida.

Contacta amb nosaltres

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Jordi Sala

Jordi Sala

Responsable de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últimes publicacions al Instagram: