Com treure profit de Power BI

L’anàlisi de dades és fonamental perquè les empreses puguin obtenir informació útil i, per això, han aparegut diferents plataformes que permeten accedir i analitzar les dades de forma segura i ràpida, com Microsoft Power BI, una eina capaç de transformar una gran quantitat de dades amb informació útil i entenedora que es podrà utilitzar per a la presa de decisions.

I, atès que les dades són la millor font de coneixement per a les empreses digitals, a Infordisa t’explicarem com treure profit de Power BI. De manera que si encara no tens implementada una plataforma que pugui ajudar-te a obtenir informació útil de les dades, presta atenció perquè aquest post t’interessarà.

 Què és Power BI?

Power BI és un conjunt d’eines que permeten accedir a les dades i transformar-les per facilitar-ne la comprensió i extreure’n informació útil de forma senzilla i eficaç, acabant amb la bretxa que separa les dades de la presa de decisions.

Microsoft Power BI consisteix en una solució d’anàlisi de dades basat en el núvol, preparada per accedir a diferents fonts de dades com fulls de càlcul d’Excel, bases de dades o aplicacions al núvol, extreure’ls, analitzar-los i preparar una visualització mitjançant gràfics, panells o informes en funció de les necessitats de cada usuari.

Realitzada l’anàlisi, permet compartir la informació en temps real amb diferents usuaris de l’empresa, que hi podran accedir a través del portal de Power BI. Lo que ajudarà a entendre l’estat del negoci en qualsevol moment i lloc.

Un dels seus principals avantatges és que Power BI té una interfície molt intuïtiva i fàcil d’usar, per la qual cosa pot utilitzar-lo qualsevol usuari sense necessitat de tenir grans coneixements.

Com pot ajudar Microsoft Power BI

Crea experiències de dades inigualables

Amb Power BI podràs crear visualitzacions de dades inigualables, connectant-les a les dades, processar-les i visualitzar-les fàcilment a través de la creació d'informes totalment personalitzats en funció de les teves necessitats. Això t'ajudarà a obtenir respostes ràpides i de forma senzilla, que sens dubte reforçaran les teves preses de decisions.

Realitza múltiples anàlisis en un sol informe

Un dels principals avantatges de Power BI és que és capaç de mostrar multitud d'anàlisi en un mateix informe de manera visual i atractiva, la qual cosa suposa un valor afegit a l'hora de mostrar informació als clients.

Permet compartir panells

Power BI permet que diversos usuaris es connectin alhora a l'eina i accedeixin a la informació en temps real, cosa que sens dubte és clau en un moment en què la col·laboració entre companys i el treball en equip és fonamental per a les empreses. L'únic necessari és tenir connexió a Internet.

S'integra amb Microsoft Excel

Power BI s'integra a la perfecció amb Microsoft Excel, una de les eines més utilitzades en el sector empresarial per a la creació d'informes. Amb Power BI podràs exportar i connectar de forma senzilla i eficaç els panells realitzats amb les dades emmagatzemades en Excel.

Suma’t a Power BI amb Infordisa

Si vols aprofitar els múltiples avantatges que ofereix, a Infordisa ens posem a la teva disposició per implantar Power BI a la teva empresa, una eina amb la qual podràs descobrir el que realment hi ha darrere de les dades, transformant-los en informació fàcilment interpretable.

Una millor presa de decisions, la lectura integrada entre diferents fonts de dades o els informes completament personalitzats són alguns dels principals avantatges que ofereix. Si vols saber-ne més, explora Microsoft Power BI en profunditat i descobreix com pot ajudar-te. I si tens qualsevol dubte o necessites assessorament, contacta amb nosaltres.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Infordisa

Infordisa

Departament de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últimes publicacions al Instagram: