Consells clau per una venda més efectiva: Capítol 1

Vendries més amb més contactes i oportunitats de venda de més qualitat? Si has respost “sí” a aquesta pregunta, et recomanem que apliquis al teu procés de vendes el més avançat en generació de contactes i oportunitats efectius. Amb aquest primer lliurament dels consells clau per a una venda més efectiva, t’expliquem per què necessites començar a tenir en compte les oportunitats com si fossin “contactes”.
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-rv8kry’]

L’actitud pro “Contactes”

Què passa a la teva empresa quan reps una oportunitat o quan un comercial penja el telèfon després d’haver parlat amb un contacte? Hi ha algun sistema per assegurar que la següent acció es realitza en el moment oportú o segons l’acordat? En cas que no sigui així, el teu client potencial pot oblidar ràpidament la teva empresa i amb això deixar via lliure a la competència.
Les empreses que fan front a aquest repte amb èxit poden augmentar les seves vendes entre un 5% i un 35% amb el temps. Per a això, adopten l’actitud de “conrear els contactes”. És a dir, gestionen les seves “oportunitats ” com a “contactes”.
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-qeiffy’]

Desenvolupar un procés de “cultiu” d’oportunitats

Gràcies a la gran potència i a la major sofisticació dels sistemes CRM, podem mostrar un exemple de com serà en el futur la generació d’oportunitats. Aquest exemple es denomina “procés de cultiu” i implica múltiples fonts i punts de contacte al llarg del temps.
Implica, per exemple, integrar una iniciativa de televendes amb una pàgina d’aterratge d’una campanya a la teva pàgina web (Landing Page), amb un newsletter per e-mail, o amb qualsevol altra cosa que puguis tenir al teu arsenal d’estratègies de màrqueting.
Si un mètode no aconsegueix arribar o inspirar un client potencial, el proper mètode potser tingui èxit. L’anomenem procés de cultiu, i és clau per a la generació d’oportunitats efectives.
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-nxd71a’]

Aquest procés és un exemple de com les vendes i el màrqueting poden unir-se per triomfar a l'hora de conrear amb èxit als clients potencials fins al punt de poder convertir-se en vendes.

Aquest procés és un exemple de com les vendes i el màrqueting poden unir-se per triomfar a l’hora de conrear amb èxit als clients potencials fins al punt de poder convertir-se en vendes.

Anem per feina!

Saps quin és el teu procés per conrear clients potencials?
Normalment, és el procés ideal per conrear les oportunitats i les peticions d’informació fins que es converteixin en una venda. Utilitzant el diagrama anterior a manera de guia, et suggerim que agafis un full en blanc i facis un esquema d’aquest procés.

[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-mdqnzi’]

Combinar múltiples fonts

Combinar múltiples fonts és la clau per a una generació d’oportunitats efectiva. Implica, per exemple, integrar una iniciativa de televendes amb una pàgina d’aterratge d’una campanya a la teva pàgina web, amb l’enviament d’una newsletter per e-mail, o amb qualsevol altra de les teves estratègies de màrqueting.
Si un mètode no aconsegueix arribar o inspirar un client potencial, el proper mètode potser tingui èxit. Cada presa de contacte posterior manté el diàleg.
L’anomenem procés de cultiu, i és clau per a la generació d’oportunitats efectives.
Combinar múltiples fonts és la clau per a la generació efectiva d’oportunitats.
[av_one_fifth first av_uid=’av-k8ve2m’]
[av_font_icon icon=’ue854′ font=’entypo-fontello’ style=’border’ caption=’Entrevistes’ link=” linktarget=” color=” size=’50px’ position=’center’ av_uid=’av-ihndce’][/av_font_icon]
[/av_one_fifth]
[av_one_fifth av_uid=’av-hrq5ny’]
[av_font_icon icon=’ue805′ font=’entypo-fontello’ style=’border’ caption=’E-mails’ link=” linktarget=” color=” size=’50px’ position=’left’ av_uid=’av-fh1ovy’][/av_font_icon]
[/av_one_fifth]
[av_one_fifth av_uid=’av-dqcqvy’]
[av_font_icon icon=’ue84d’ font=’entypo-fontello’ style=’border’ caption=’Artícles’ link=” linktarget=” color=” size=’50px’ position=’left’ av_uid=’av-ckebvy’][/av_font_icon]
[/av_one_fifth]
[av_one_fifth av_uid=’av-aidaj2′]
[av_font_icon icon=’ue84b’ font=’entypo-fontello’ style=’border’ caption=’Cartes’ link=” linktarget=” color=” size=’50px’ position=’left’ av_uid=’av-942t26′][/av_font_icon]
[/av_one_fifth]
[av_one_fifth av_uid=’av-7hnbr2′]
[av_font_icon icon=’ue80b’ font=’entypo-fontello’ style=’border’ caption=’Reunions’ link=” linktarget=” color=” size=’50px’ position=’left’ av_uid=’av-5ico26′][/av_font_icon]
[/av_one_fifth]
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-4m6ej2′]

El paper d’un sistema de vendes

Si tens una bona eina de CRM , implementar un procés per conrear als contactes pot ser relativament fàcil , i pots automatitzar gran part del treball de presa de contacte amb aquesta eina.
Amb un sistema de suport per al teu procés de conrear als contactes podràs monitoritzar el grau d’engagement i l’efectivitat de les diferents accions .
No obstant això, sense una eina de CRM , seguiràs gastant diners en oportunitats , en comptes d’invertir en conrear als contactes que poden generar vendes futures . 
[av_promobox button=’yes’ label=’Capítol 2′ link=’manually,https://www.infordisa.com/consells-clau-per-una-venda-mes-efectiva-capitol-2/’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2zjula’]
Al segon lliurament examinarem un dels temes més polèmics de la generació d’oportunitats: la qualitat dels registres. Si alguna vegada t’has preguntat D’on puc aconseguir una llista de registres de qualitat?, aquest consell està fet especialment per a tu.[/av_promobox]

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Infordisa

Infordisa

Departament de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Altres publicacions que et poden interessar