7 tendències tecnològiques pel sector retail pel 2014

Davant la vertiginosa evolució de la tecnologia, els departaments de TI del sector retail comencen a preguntar-se: Quines són les tendències tecnològiques per al 2014 en aquest sector? Què hem de fer per no quedar-nos enrere? Com treure profit dels hàbits de compra de consumidors cada vegada més tecnificats? Quina és la millor estratègia per mantenir la fidelitat del client en un sector canviant i competitiu?
Les respostes estan enfocades a conèixer més sobre les noves necessitats comercials, la manera com es pot donar un millor servei a través de la tecnologia, i la forma més convenient d’integrar una reeixida estratègia de connectivitat que respongui als objectius del negoci, entre les quals destaca una nova experiència de compra.
Amb el creixement d’una base de clients cada vegada més exigents, informats i equipats amb smartphones, tauletes, portàtils i tota mena de dispositius mòbils per realitzar compres, comparar preu i disponibilitat dels productes, o buscar informació detallada sobre el més convenient per als seus interessos de consum, els sectors comercials s’enfronten al repte de mantenir el control de les seves vendes i cercar noves maneres d’aconseguir la fidelitat dels consumidors millorant el servei.
Per això, tot seguit plantegem 7 punts clau que poden adoptar els comerciants davant la nova generació de consumidors:
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-1d62gfp’]
[av_one_fourth first av_uid=’av-1bgtdpx’]
[av_font_icon icon=’ue891′ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” color=” size=’100px’ position=’center’ av_uid=’av-1a143jp’][/av_font_icon]
[/av_one_fourth]
[av_three_fourth av_uid=’av-188zpp1′]

Tenir una vista 360° del client serà de vital importància

Mentre els comerciants guanyen accés a l’anàlisi digital, al comportament i a les transaccions de la botiga, és el moment ideal per fer d’aquest anàlisi un factor diferenciador. Això permetrà la creació d’una experiència de client millorada, personalitzada i rellevant.
[/av_three_fourth]
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-16sgmzp’]
[av_one_fourth first av_uid=’av-156hvj9′]
[av_font_icon icon=’ue82b’ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” color=” size=’100px’ position=’center’ av_uid=’av-12bnghx’][/av_font_icon]
[/av_one_fourth]
[av_three_fourth av_uid=’av-11pm7ed’]

El moment de l’elecció és crític

Atendre les necessitats dels clients a través de transaccions a la botiga, en línia, a les xarxes socials i als mòbils, així com també les milers d’opcions d’enviament, seran factors fonamentals per impulsar la fidelitat del consumidor i fer que tornin a la tenda repetidament. Els clients continuaran demandant l’opció d’autoservei i l’atenció personalitzada del venedor.
[/av_three_fourth]
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-z61b4l’]
[av_one_fourth first av_uid=’av-y2z24l’]
[av_font_icon icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” color=” size=’100px’ position=’center’ av_uid=’av-wnl4wl’][/av_font_icon]
[/av_one_fourth]
[av_three_fourth av_uid=’av-v7b29x’]

El servei fa la diferència

Els comerços del futur s’aconseguiran diferenciar respecte de la seva competència amb el millor servei al client. Equipar als treballadors amb tecnologia mòbil per atreure clients nous i incrementar la fidelitat dels existents serà fonamental.
[/av_three_fourth]
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-tlc33p’]
[av_one_fourth first av_uid=’av-rdmscl’]
[av_font_icon icon=’ue806′ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” color=” size=’100px’ position=’center’ av_uid=’av-qf5sf9′][/av_font_icon]
[/av_one_fourth]
[av_three_fourth av_uid=’av-o3kqt1′]

Impulsar la fidelitat i l’estalvi

Impulsar la fidelitat i l’estalvi en tots els canals: a la botiga botiga, en línia, a les xarxes socials i als mòbils. La demanda de cupons mòbils continuarà en augment. I hi haurà un increment de serveis de geolocalització i integració amb aplicacions socials per a ofertes, promocions i cupons.
[/av_three_fourth]
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-mxroph’]
[av_one_fourth first av_uid=’av-k532lh’]
[av_font_icon icon=’ue827′ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” color=” size=’100px’ position=’center’ av_uid=’av-itur6d’][/av_font_icon]
[/av_one_fourth]
[av_three_fourth av_uid=’av-hdt1h1′]

Definir i compartir l’estratègia d’exhibició d’articles a la botiga

S’esperarà que els comerciants adoptin l’exhibició d’articles a la botiga i ofereixin serveis de valor afegit per a l’experiència de compra.
[/av_three_fourth]
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-g8tch1′]
[av_one_fourth first av_uid=’av-e6et05′]
[av_font_icon icon=’ue8cf’ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” color=” size=’100px’ position=’center’ av_uid=’av-cw8fbp’][/av_font_icon]
[/av_one_fourth]
[av_three_fourth av_uid=’av-awf4c5′]

Les opcions de pagament continuaran ampliant de billeteras mòbils a programes de pagament de marca específica

Aquesta ampliació incrementarà la necessitat de comptar amb punts de venda ( POS ) mòbils i venedors que puguin interactuar amb els clients , oferint diferents opcions de pagament , i estalviant el temps dels compradors en evitar files per al pagament dels seus productes.
[/av_three_fourth]
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-9e9qv9′]
[av_one_fourth first av_uid=’av-7c8pid’]
[av_font_icon icon=’ue8a7′ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” color=” size=’100px’ position=’center’ av_uid=’av-60965h’][/av_font_icon]
[/av_one_fourth]
[av_three_fourth av_uid=’av-gm3l1′]

Una expansió encara més gran de tecnologies mans lliures , des ulleres fins a rellotges polsera i més

Els clients es veuran més atrets cap als dispositius portàtils , el que incrementarà la necessitat de comptar amb venedors degudament capacitats per ajudar-los amb la tecnologia mòbil en diferents formats.
[/av_three_fourth]
[av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’left’ av_uid=’av-2a2pjp’]
En definitiva, l’experiència ho és tot, i existeixen moltes tecnologies que permeten aconseguir la total satisfacció del client. Es poden trobar des bàsics serveis de connexió sense fils puntual, eficient i continu, fins identificadors personals electrònics que permetin l’automatització i immediatesa de diversos tràmits. Ràdios de dues vies, xarxes sense fils WLAN, comandes electròniques, fins còmput mòbil i quioscs electrònics d’informació, totes i cadascuna d’aquestes solucions tenen qualitats necessàries per oferir l’oportunitat de personalitzar l’experiència i millorar el rendiment operatiu.
Article original a TechTarget

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Infordisa

Infordisa

Departament de Marketing

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Altres publicacions que et poden interessar