Què és Sophos i perquè m’interessa

Sophos és una empresa de ciberseguretat fundada l’any 1985 al Regne Unit. Des de llavors, s’està posicionant com un dels líders mundials en solucions de seguretat informàtica per a empreses de totes les mides i sectors.

Sophos destaca pel seu enfocament integral de la seguretat, amb una gestió centralitzada al núvol que combinada amb la intel·ligència artificial i l’aprenentatge automàtic permet oferir una protecció més efectiva contra les amenaces cibernètiques.

Els serveis que ofereix Sophos es centren en la protecció dels sistemes informàtics de les empreses contra les amenaces cibernètiques, que són cada cop més sofisticades i perilloses.

Per aquesta raó, Infordisa treballa com a partner de Sophos i així poder donar el millor servei en ciberseguretat.

A continuació, us expliquem els principals serveis que Infordisa aconsegueix sent partner de Sophos:

Seguretat en xarxes i dispositius

Sophos ofereix una àmplia gamma de solucions per protegir les xarxes i els dispositius de les empreses, incloent firewalls, sistemes de prevenció d'intrusions, solucions de seguretat per a endpoints, servidors i dispositius mòbils, entre d'altres.

Seguretat al núvol

Sophos també ofereix solucions de seguretat específiques per protegir les aplicacions, les dades i els sistemes de les empreses que utilitzen serveis al núvol, com Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure o Google Cloud Platform.

Seguretat al email i serveis de col·laboració

Sophos compta amb solucions per protegir el correu electrònic i altres serveis de col·laboració, com el xat i les videoconferències, de les amenaces cibernètiques, com el phishing i el malware.

Seguretat per a usuaris remots

Amb l'augment del treball remot, Sophos també ofereix solucions de seguretat per protegir els dispositius dels treballadors que es connecten a la xarxa de l'empresa des d'ubicacions remotes, com ara casa seva o llocs de treball compartits.

Anàlisi d'amenaces i resposta als incidents

Sophos compta amb eines d'anàlisi d'amenaces per detectar i prevenir atacs cibernètics, així com solucions per respondre a incidents de seguretat i minimitzar l'impacte a l'empresa.

Recursos de Sophos:
Imatge de Jordi Vidal

Jordi Vidal

Responsable de Ciberseguridad

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: