HP ProLiant Gen8 en números: Motius per treballar amb un líder

Hp en numeros infordisa

Treballar amb HP ProLiant Gen8 no només és treballar amb un producte líder, sinó també és treballar amb un producte que demostra dia a dia els motius del seu indiscutible valor. Tot seguim presentem els punts de vista més pragmàtics per treballar amb els servidors d’HP:

 

Fins a 9 vegades millor rendiment de càrrega de treball

D’acord amb el Laboratori de Rendiment d’HP, els algoritmes desenvolupats per HP que utilitzen tecnologia d’estat sòlid optimitzada, resulten més ràpid, i de major capacitat als servidors ProLiant Gen8 en comparació amb el G7. Les proves que utilitzen DL380 G7 amb SSD i un DL380p Gen8 amb una configuració similar, i que executen un senzill volum de treball OLTP d’un 70% d’escriptura, un 30% de lectura i4 KB de block size. La mateixa càrrega de treball pot córrer 9 vegades més ràpid amb els Gen8.

 

3 vegades més productivitat de l’administrador

Basat en proves internes amb un firmware online i una actualització del software del sistema, amb HP SUM 5.0 vs HP SUM 4.2.

 

70% més de computació per watt

Basat en proves de rendiment internes d’HP a través d’un conjunt d’aplicacions que mostra una millora mitjana de rendiment de més d’un 65% sobre els ProLiant G6. Combinat amb un 10% menys de potència comparat amb els ProLiant G6, això resultaun 70% més de computació per watt.

 

66% més ràpid per a la resolució de problemes

El temps de resolució de problemes és un 66% més ràpid per als casos de suport iniciats per HP Insight Remote Suport en comparació al suport tradicional per telèfon.

 

Aconseguir el ROI en tan sols 5 mesos

Basat en testos i càlculs interns d’HP amb servidors ProLiant DL360p Gen8 comparats amb els HP ProLiant DL360 G5 i G6. El ROI (Retorn de la inversió) amb ProLiant DL360p Gen8 és de 5 mesos. Tot i això, el ROI, els costos operacionals i el cost total, pot variar segons la configuració, entorn i país del que estiguem parlant.

 

Hores de temps d’inactivitat del servidor reduït en una mitjana de més del 90%

Segons indica l’informe “Business Value of Blade Infrastructures” d’IDC patrocinat per HP.

 

A punt per desplegar amb un 93% menys temps d’inactivitat

Basat en testos d’HP amb firmware totalment online i actualitzacions de software de sistema comparats entre HP Smart Update Manager (SUM) 5.0 amb HP SUM 4.2, el tems de les actualitzacions per a entorns blade, es redueix de 8 hores a 20 minuts.

 

Reducció del temps d’accés per instal lar o treure components fins a un 60%

Basat en estudis d’ingenieria d’HP comparant els servidors HP ProLiant DL380 G7 i HP ProLiant DL380 Gen8.

 

Augment del 45% en els requeriments de capacitat d’emmagatzematge cada any

Basat amb l’estudi IDC Q3 DSS Emmagatzematge Previsió de Mercat.

 

Reducció del consum d’energia en un 10%

Basat en proves internes d’HP, l’estalvi d’energia del 10% prové d’una combinació de: (1) reducció del 20% en el consum de la memòria del sistema d’operatiu HP SmartMemory a 1.35v DIMM en comparació els 1,5 v anteriors; (2) reducció del 30% en la potència del ventilador del sistema com a resultat de la tecnologia ProLiant Sea of Sensors; i (3) millora d’un 5% en l’eficiència d’energia del sistema proporcionat per les noves fonts d’alimentació ProLiant Gen8 eficients en un 94%. L’estalvi total d’energia inclou tant l’energia dels servidors com l’energia necessària per a la refrigeració del servidor. La comparació s’ha fet entre els HP ProLiant Gen8 i una configuració similar amb ProLiant G6.

 

Més de 150 innovacions de disseny

Canvis en disseny i característiques documentades pels equips de HP ProLiant.

Vols més informació sobre HP ProLiant Gen8?

Contacta ara amb un dels nostres assessors i et demostrarem com HP ProLiant és una bona opció per a la teva instal·lació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *