Per què has de posar-te la telefonia al Microsoft Teams?

Per aconseguir que una empresa funcioni, un dels factors més importants és centralitzar la seva comunicació tant de forma interna com externa.

Microsoft Teams és una aplicació molt completa que permet que tots els membres d’una empresa o comunitat estiguin connectats i informats en un mateix lloc. Això permet treballar d’una forma organitzada.

Té funcionalitats com xats, activitats, calendaris, equips o trucades.

A Infordisa destaquem aquesta última, la funció de trucades. És la unió perfecta entre una eina d’equips i la telefonia virtual.

En aquest article, anem a donar-te les claus de tots els beneficis que l’eina pot oferir-te si la fas servir per gestionar les trucades de la teva empresa.

Què pots fer si integres Microsoft Teams a la teva centraleta virtual?

Implementar la teva centraleta virtual al núvol permet unificar totes les dades alhora i millorar totes les accions que es poden realitzar. Com són:

A través de la fitxa de client i el proveïdor podem realitzar una recerca senzilla. D’aquesta manera, en localitzar la persona a la qual volem contactar ens permetrà realitzar la trucada de forma directa.

Es poden rebre notificacions al correu electrònic de trucades a la bústia de veu. L’eina ens permet configurar-lo de diferents formes.

  • Rebre la informació gravada com a arxiu adjunt.
  • Guardar directament la gravació.
  • Demanar la transcripció de l’àudio a text.

Si el flux de trucades és molt alt, l’aplicació Microsoft Teams té l’opció d’agilitzar l’espera del remitent de forma personalitzada. La salutació inicial, comportament de la trucada si el receptor no pot atendre-la o modificar la música d’ espera.

Es poden realitzar trucades simultànies i configurar com volem que actuï l’eina per realitzar el procés de desviament de trucades.

No totes les trucades són agradables, ni de realitzar, ni de rebre. Per això, pots bloquejar-les per evitar molestes comunicacions innecessàries bé sigui de trucades sortints o entrants. Aquesta funció farà estalviar temps als agents.

Amb aquesta funció podràs enviar la trucada d’una forma ràpida al departament que sigui convenient per atendre la trucada de la forma més efectiva.

Realitza trucades amb Microsoft Teams a números externs de forma segura

La comunicació a la plataforma no és només de forma interna entre equips.

Aquesta centraleta virtual permet afegir totes les seves funcionalitats a trucades externes.  Teams ha treballat de forma exhaustiva sobre la seguretat, garantint el trànsit de dades de forma fiable. Un detall important a l’hora de compartir informació que en moltes ocasions pot ser confidencial.

La seva facilitat a l’hora de relacionar trucades ens permet interactuar de forma fluida i directa, a més de comptar amb un altre factor positiu com és la reducció de despeses.

Prescindeix dels telèfons fixos i utilitza només la seva aplicació

El desenvolupament del seu programari ens permet oblidar-nos dels telèfons fixos que cada vegada limiten més la comunicació entre línies.

Microsoft Teams permet realitzar totes les accions que feien les antigues centraletes plenes de botons.

Pots trucar des de qualsevol dispositiu connectat a Internet, sense importar el lloc on et trobis, a més podràs fer la trucada sempre amb el teu número de telèfon corporatiu.

Posa en marxa la centraleta virtual amb Infordisa Telecom

La comunicació està en constant evolució, per això, agrupar tots els conceptes d’una empresa en una mateixa plataforma interactiva t’ofereix nombroses possibilitats de millora i de gestió efectiva.

Infordisa Telecom som l’operadora de les empreses.

Si encara no coneixes la telefonia de Microsoft Teams, a Infordisa Telecom volem fer-te la vida més fàcil. Per això, t’ajudem a fer-lo servir amb una sèrie de tutorials.

Es tracta de l’eina de comunicacions unificades líder al mercat per gestionar els teus equips i poder trucar a qualsevol telèfon.

Aconsegueix ja unificar la teva comunicació, pots demanar una prova contactant amb nosaltres i et mostrem tots els seus beneficis.

Tot el que necessites per controlar la teva centraleta virtual a l’abast d’un clic.

Imatge de Infordisa

Infordisa

Departament de Marketing

1 comentari

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats amb *

Escriu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

/ Newsletter

Rep les noves publicacions d'aquest blog per email.
Subscriu-te per estar informat.

Altres temes que et poden interessar

Publicacions relacionades:

Publicacions SOC.infordisa

Últimes publicacions del Blog:

Últims feeds al Instagram: